Nagyon furcsán fáj a hasa alja, de talán nem görcsszerü hanem valahogyan másként. Lehet ez esetleg a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Mensi elött szoktam görcsölni,de ez most inkább talán szúró fájdalom és tegnap délután óta meg állás nélkül tart,allig aludtam az éjjel.Csütörtökre nem várom .2008. ápr. 1. 06:55
1/3 A kérdező kommentje:
ez a fájdalom nem túl erős de elég kellemetlen néha úgy érzem hogy már a hűvelyem is fáj.
2008. ápr. 1. 07:05
2/3 anonim válasza:
ha biztosra akarsz menni,tesztelj,ha nem jön meg,nekem így nem fájt, de a szúró fájdalom az jelezheti a babót, de inkább nem találgatok, reméljük bébyd lesz,szorítok!
3/3 anonim válasza:
szerintem tuti terhes vagy, de most már ezt tudnod kellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!