Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most voltam UH-n és 2 hetesek...

Most voltam UH-n és 2 hetesek vagyunk. De ma hirtelen görcsölt a hasam és mikor elmentem wc-re véreztem. Ilyen lehet terhesség közben? Vagy elvetélhettem?

Figyelt kérdés
kérlek gyorsan válaszoljatok mert nagyon aggódok mert vártam a babát és nem akarom elveszíteni. egy aggódó anyuka
2009. máj. 25. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia,minden rendben????
2009. máj. 26. 15:35
 12/14 A kérdező kommentje:

sziasztok! elmentem dokihoz...mire ő azzal kezdte h miért nem kértem időpontot? :O

aztán elmondtam h mi van erre ő azt mondta h nem vagyok terhes...nem tudja hogy mi bajom van...és elküldött rákszűrésre...nem tudom hogy most mi van. pénteken vissza megyek a saját dokimhoz és majd vele beszélek. most itthon vagyok pihenek, mert nagyon rosszul érzem magam. szédülök hányingerem van, tök gyenge vagyok. ha meg tudok valamit írok.

köszi az aggodalmat...jól esik hogy mások is így láthatatlanba "aggódnak" értem.

2009. máj. 27. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, ez a doki is az ecserin vette a papírját... :-/

Én keresnék a helyedben másik orvost! Csak van valami ügyelet felétek, nem? A megyei kórháézban mindenütt van szülészeti ambullancia!

A rosszullét leheNE jó jel is, de sajnos semmit nem jelent! Nekem 3 hétig voltak még rosszulléteim, pedig utólag kiderült, akkor a baba nem is élt. Szóval a tünetekre nem lehet adni!

A vérzés nem jó terhesség alatt, de van egy kisebb hányad, akiknél nem okoz gondot mégsem. Az ágynyugalom fontos, meg MagneB6, nyugodtan maxolhatsz, napi 3-szor 2 a max. És nem ártott volna progeszteronpótlás sem (Duphaston vagy Utrogestan), mert a babák 50% emiatt megy el a 6. hétig...

A doki csinált UH-ot? Vagy mivel indokolta, hogy nem vagy terhes? Igazából mindegy is, mert a lényeg, hogy akár volt UH, akár nem, méhen kívüli terhesség esetén is lehetséges vérzés! Meg persze tünetek is, és pozitív teszt is! Emiatt is jobb lenne egy normális dokinál egy normális hüvelyi UH!

Mindezek miatt én mindenképp mihamarabb orvost ajánlok! Ne várj a jövő hétig! Ha elhalt, akkor azért sem jó, ha benned van... Rengeteg kockázat van így! Keress egy orvost! Az ambullancián nem kell bejelentkezni, és oda éjfélkor is mehetsz akár..!

2009. máj. 28. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia,én nem is írok semmit,az előző hozzászólónak totál igaza van,én sem tudnék mást irni.És tényleg menj el mihamarabb dokihoz.Szorítok nagyon h minden rendben legyen!!!
2009. máj. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!