Mit jelent ha pozitiv terhessegi tesztrol almodom?
Hogy nagyon szeretnél babát.
Nem vagyok álomfejtő, de ha jó ideje próbálkoztok, és többször is pozitív teszttel álmodtál, akkor nekem egyértelmű, hogy vágysz egy kisbabára, tehát arra, hogy végre pozitív legyen a teszted.
Én is pont most éjjel ezt álmodtam! :) Hozzáteszem, mi mostanában elég sűrűn beszélgetünk a kisbabáról. :)
Szerintem azt jelenti, hogy nagyon vágysz babára.
2x álmodtam életemben azt, hogy pozitívat teszteltem, és mind a kétszer másnap reggel ott volt a két csíkocska:) Az egyik másfél év próbálkozás után, a másik meg csak egy belső sugallat alapján, mert a lányom is még csak 10 hónapos volt, de tényleg jön a tesó, úgy néz ki:)
Kivizsgálásokon voltatok már? Nagyon sok a másfél év! Mi 6 hónap próbálkozás után mentünk és ki is derült a bibi!
Én is többször álmodtam, hogy terhes vagyok, meg pozi teszt is volt benne, sőt olyat is álmodtam, hogy a férjem terhes... :S Valamelyik nap beszélgettünk erről és ő is álmodott már azzal, hogy babát várok. :) Hátha valóra válik!
11:42-es válaszoló, meg szabad kérdezni, hogy nálatok mi volt a bibi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!