Kinek jött be esetleg a kínai naptárral egyidőben ami fiút mutat, ovu utáni napon voltak együtt--kisfia lett?
2011-ben 4-en szültünk a barátnőim közül, senkinél sem jött be a kínai naptár :).
Az ovu előtti, utáni, ilyesmit nem tudom, mert gyakran voltunk együtt, fogalmam sincs ovu körül melyik alkalom lett a nyerő. :)
Egyébként a kínai naptárból is több verzió van a neten, az én esetemben speciel mindegyik változat lányt mutatott, mégis fiú lett :D.
Nagyon köszi mindenkinek aki írt...!Érdekesen alakultak itt válaszok, eddig se hittem benne,ezután meg pláne ...
Hát igen kedves utolsó, lehetne erről a kérdésről elmélkedni.Igaz ez már egy másik kérdés..itt ahogy Czeizel dr. mondja 12.hétig mást lehet tenni,(nem akarom kiírni,mert tudjuk anélkül is) de ami új életet jelentene egy babának,nem választhatod saját akaratodból. Én is éltem volna lehetőséggel, és még sokan mások biztosan, de ettől függetlenül ,mindenki imádja a gyermekét,amit kapott a Jézuskától :-D
Szerintük: 21 és január: F
Ha ez bejött volna, nem a Noémi nevet választjuk:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!