Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek az ovulációs...

Ránéznétek az ovulációs tesztjeimre?

Figyelt kérdés

Holnap kellene megjönnie a menstruációmnak. A párommal babát szeretnénk és gondoltam kipróbálom a jóstesztelést is.Szombattól kezdve minden reggel csináltam egyet és így néznek ki:

[link]

2012. jan. 9. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:

ha holnapra nem várod, akkor egy érzékeny teszt már kimutatja reggeli első vizeletből.

nekem a jóstesztelés nem jött be, erősödés esetén sem volt baba. a terhességi teszt a tuti.

drukkolok neked!

2012. jan. 9. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Holnap reggel csinálj terhességi tesztet, az a biztos. Ennek a jóstesztelésnek nem sok értelme van, vagy bejön, vagy nem.
2012. jan. 9. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem sajna nem jött be a jósteszt. szép két csíkos volt mindegyik ovutesztem, mégis megjött. erre sajnos nem lehet adni. De drukkolok, hogy neked babát jelentsen!
2012. jan. 9. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem bejött a jóstesztelés, viszont a második csík majd leugrott, olyan erős volt. Szerintem is csinálj egy tesztet reggeli első vizeletből reggel, mert valószínűleg már mutatna valamit. :) Én is szoktam jóstesztelni, totál megértem a türelmetlenséged. :)

Sok sikert! :)

2012. jan. 9. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:

tesztelj most vagy reggel terhesteszttel. hajráááááá....

2 kisfiú anyuja.

ja és majd írdd meg mi lett.

2012. jan. 9. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi újság veled? Teszteltél?
2012. jan. 10. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

nálam 3+ ovuteszt ellenére sem volt baba :(

2012. jan. 10. 15:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egyenlőre még nem csináltam tesztet, majd a héten tudok venni (valamelyik nap). Sajna ma reggel már nem tudtam ovu tesztet csinálni mivel elfogyott, de helyette ovu mikroszkópot néztem.....ami teljesen páfrányos volt. Na majd meglátjuk.
2012. jan. 10. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
szia, mi újság? teszteltél már?
2012. jan. 12. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy érdeklődsz, de sajna eléggé elszomorodtam, mert úgy néz ki most se sikerült a pici. Ugyan megjönni még nem jött meg, de csináltam ma reggel egy tesztet, de negatív lett nagy szomorúságomra. Hát most nem tudom mi tévő legyek.....tegnap pedig egy kicsit kezdtem bizakodni, mivel nem éreztem túl jól magam, olyan megjön érzésem volt és elég erős hányinger jött rám, tompán feszített a hasam is...
2012. jan. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!