Ha terhes vagyok, kb. mennyi idő után jelentkezik a hasfájás?
Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 18:49
1/4 anonim válasza:
Szia! A menstruáció szerű görcsökre gondolsz vagy a hányingeres émelygős hasfájásra? Ez egyik sem törvényszerű a terhes nőknél, van aki egész terhessége alatt nem érez semmit, van, aki már 5-6 hetes terhesen érzi a tüneteket. Az eddigi ismereteim szerint a legelső terhesség miatti émelygések és hányingerek az elmaradt vérzés utáni időszakban jelentkeznek :) Remélem tudtam segíteni!
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy észre fogod venni,ha terhes vagy.Nem mindenkinél fordul elő hasfájás,hányinger,...stb Nálam semmi jele sem volt.Csak akkor gondoltam,amikor nem jött meg.Vettem egy tesztet és pozitív lett,másnap elmentem az orvoshos és azt mondta,már 6 hetes terhes vagyok.Most 30 hetes vagyok és ha nem lenne ekkora a hasam,észre sem venném,hogy ott növekszik a pici a pocimban.
3/4 anonim válasza:
nagyon eros mensiszeru gorcseim voltak, amikor meg kellett volna jonnie, aztán még kb. 2 hétig fájdogált a hasam, néha jobban, néha kevésbé.
Hányingeres-rosszullétes tuneteim egyáltalán nem voltak.
Mindenkinél máshogy jelentkezik, ez a mensiszeru fájás ált. az 5-6. hét táján.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 25. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!