Dr. Skriba Eszter BMC. Most kezdtünk ide járni. Van valakinek valami pozitív vagy negatív tapasztalat?
Szia! sikerült a baba, és hozzá járok. Nagyon lelkiismeretes, képben van és odafigyel. Minden apró hülye kérdésemre mosolyogva felel, nagyon aranyos.
Ti hogy álltok? Mi a tapasztalatod?
Szia ha Skriba Eszter t választod ( János kórház )... valahogy megváltozott , már nagyon pénzéhes barátnőmnek nemrég mondta el az árait.
Mindig a magánrendelőbe hív havonta 10.000 és a szülés plusz 100.000 forint állami kórházban. Valahogy hangulat függő Skriba Eszter , ha tudja kap pénzt nagyon kedves.
Nem értem azzal mi a gond hogyha elmondja mi mennyibe kerül??? Voltaképpen a teszkóban is ki vannak írva az árak, szerintem ez így korrekt.
A szülésre nekem nem mondott semmit, azt mondta, ki mit gondol, annyit adjon. Azért gondolom, hogy 100.000 mert a vizitdíj tízszeresét szokták adni.
Sziasztok!
Remélem sikerrel jártatok és van már kisbabátok:-)
Én sajnos rossz hangulatában fogtam ki a "kedves dr" nőt.
Pedig direkt női dokit választottam. Én voltam az az napi ultrahang vizsgálatnál a 37 emberke akit ő vizsgált (János khz) akkor láttam életemben először. Alig várta hogy valakivel szemétkedhessen, ki volt borulva hogy dolgozni kell. Nekem pedig nagyon szimpi volt első ránézésre. De szerintem ő a legszemetebb nőgyógyász akivel találkoztam edddig. Mostmár újra férfi dokihoz járok azóta. És fájt mikor vizsgált.:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!