Hogyan tudnék ugy teherbeesni a barátomtol, hogy ezt ő ne tudja meg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:28
11/16 A kérdező kommentje:
De én nem átverni akarom hanem örömet akarok okozni neki. Etől nem vagyok önző pycs@.
2012. jan. 7. 18:23
12/16 anonim válasza:
Én már szimplán megszakítással is lettem terhes, szóval akár úgy is sikerülhet, hogy nem csinálsz semmit. Ez főleg a peteéréses időszakra igaz. Akkor van a legnagyobb esély így, hogyha több menet van egymás után, mert az első alkalomból marad spermium az ivarutakba, és a 2.-nál az előváladék "kimossa". Vagy ha amúgy is szoktatok védekezés nélkül együtt lenni, közvetlenül mensi előtt, vagy után, mert akkor nincs nagy esélye a terhességre, akkor hazudj neki arról, hogy hol állsz a ciklusodban, és így szépen beidőzíted a peteéréses időszakodba. Ilyenek jutottak eszembe. Persze csak akkor, ha a barátod tényleg akar gyereket. És ha sikerül, már a pozitív tesztet mutathatod is neki. :) Azt nem tartom jó ötletnek, hogy majd ő vegye észre.
13/16 A kérdező kommentje:
És milyen érzés terhesnek lenni?
2012. jan. 7. 18:52
14/16 anonim válasza:
A világ legjobb és legszebb érzése! Én imádtam nagyon. A terhességet végig csinálnám vagy 50 ezerszer megint!!!! :D
15/16 A kérdező kommentje:
bocs a kérdezősködésért de légyszives ird már meg hogy mik voltak azok a szép és jó érzések. Mulyen volt a szülés mit éreztél? Előre is köszönöm a válaszod.
2012. jan. 7. 19:51
16/16 anonim válasza:
Még így is, hogy tud róla, szerintem ez undorító dolog.
Elég gyerekes gondolkodásra vall így "meglepni" a párod.
Miért fosztod meg őt attól a csodás élménytől amit az nyújt, mikor úgy szeretkeztek, hogy mindketten tudjátok, ebből akár közös babátok is megfoganhat?
Noha nekünk fél éve még nem jött össze, mégis emlékszem, csodás volt az az időszak mikor abbahagytam a gyógyszert és mindketten tudtuk, most nem csak saját örömünkért vagyunk együtt, hanem a közös célért is, hogy család legyünk.
Szerintem ne foszd meg a párod ettől a boldogságtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!