Két terhesség nem ugyanaz?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3 napja késik,félig vizes,félig krémes folyásom van,a hőm 36,8,36,9 reggel,este 37 fölött.Nem várt előtt teszteltem 2 nappal X-epillel totál negatív.Tüneteket nem érzek,kicsit fáj a mellem ennyi.Az előző terhességemnél már nem várt előtt mutatta a halvány második csíkot ugyanez a teszt,a melleim majd leszakadtak,gondolom több volt a hcg a szervezetemben.a hőm se ment 36,9 alá.sajnos az a baba nem maradt meg.ha most is terhes lennék,miért nem érzem azokat a tipikus tüneteket?Előfordulhat hogy még nincs annyi hcg-m?Vagy ez a baba még úgyse marad meg? :(Tudom nagyon előre mentem,de remélem ki tudtok bogozni.Már nincs itthon tesztem,majd kedden reggel tudok csak tesztelni,vagy hétfő délelőtt nem reggeli vizeletből.2012. jan. 7. 11:34
1/4 anonim válasza:
Nem minden terhesség ugyanolyan, még egy személynél sem! De ne gondolj semmi rosszra, nem szabad, ne aggódj!
2/4 anonim válasza:
Szia,nem egyforma a terhesség.Ne aggodj minden okés lessz.:)
3/4 anonim válasza:
Sőt hétfőn is tudsz az elsőből, ha elteszed egy pohárba.
De ne aggódj ennyire, a Te nyugalmadból fog szép nagyra nőni a gyermeked! Semmi baj sem lesz!
4/4 A kérdező kommentje:
jó köszönöm szépen,remélem terhes vagyok! :)
2012. jan. 7. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!