Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A reggelirosszullét vagy a...

A reggelirosszullét vagy a hányinger a teherbe esés után hanyadik naptol észlelhetö?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez változó, kinél hogy. Nálam a 6. héten kezdődött, az a fogantatástól számítva 3-4 hét. De 2 hétnél előbb nem valószínű.
2012. jan. 6. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Az 5-6. héttől kezdődnek a reggeli rosszullétek, de nem mindenkinél, van akinek semmi ilyen baja sincs az terhessége során.
2012. jan. 6. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van és egyiknél se volt ilyen problémám...viszont kb 2-3 nappal a nem várt előtt már sűrűbben járkáltam pisilni amit mindig egy enyhe felfázásnak tudtam be egészen a + tesztig.
2012. jan. 6. 23:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Szóval az kizárt akkor, hogy azért van hányingerem?1hét után?
2012. jan. 6. 23:20
 5/10 anonim ***** válasza:
1 hét után nem valószínű, hogy attól van. Ilyenkor épp csak megkezdődik a beágyazódás.
2012. jan. 6. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát, én azért vettem tesztet, mert mindentől öklendeztem. De az az elmaradt után 3-4 nappal volt már.
2012. jan. 6. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
En is azert vettem tesztet ,menzi elmaradasa utani napon mert nem csak,hogy kesett de emelyegtem is. A teszt pozitiv lett. A rosszullet megmaradt a 16.hetig.
2012. jan. 7. 04:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6. héten kezdődött. De akkor nem csak reggel volt, hanem egész nap.
2012. jan. 7. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 4. héten kezdődött!

Eszembe se jutott hogy késik a menzeszem, mert nem tartottam akkor épp számon ( már úgy voltam vele addig napra pontosan kiszámoltam mikor lehetünk együtt a párommal hogy biztosra menjünk.. sosem sikerült vagyis 3 hónapig tartott ez a naptározás-- és besokalltam, nem foglalkoztam vele).

Aztán gyanús lett hogy lefőztem kora reggel a kávét, tettem vettem, öltöztem stb. és ahogy beléptem a konyhába és megcsapta az oroomat a kávé illata, egyből rohantam hányni. Nagy nehezen összeszedtem magam, nem értem rá ezzel foglalkozni mert siettem munkába. Enni nem tudtam. Fogat mostam, ahogy megéreztem a fogkrém ízét, futás hányni... Na ez már kezdett gyanús lenni.

Napközben a munkahelyemen egész nap tömtem magamba a csokit, olvadós cukrokat stb. Folyton volt valami a számba, egész nap émelyegtem, de csak tömtem-tömtem. Közben hívott a barátnőm, mondtam neki hogy mi történt reggel. Mondta hogy ha végez a melójával bejön hozzám hoz terhességi tesztet mert utána kell járnunk. Még ellenkezni sem tudtam. Délután 4-kor odaért, én meg elvonultam és a barátnőm a sikításomra ugrott az ajtóba hogy mi van-mi van. Én meg: 2 csík-2 csík!

Másnap annyira görcsölt a hasam, fájt a derekam mintha meg akarna jönni, úgyhogy futottam dokihoz mert féltem. Megvizsgált és mondta hogy semmi baj, ez normális.

Na szóval, nekem ez a reggeli rosszullét ahogy jött úgy el is múlt, 6 hetesen már nem volt semmi bajom.

2012. jan. 7. 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem még meg sem jött(2nap volt a nemvártig) és már hányingerem volt. Aztán nem is jött meg és már hánytam is! Azóta ez folyamatos... 9heteske vagyok..
2012. jan. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!