Volt már ilyen görbétek? Aggódom, hogy nincs tüszőrepedésem.
Sajnos múlt hónapban a hőm egyáltalán nem ment fel.
Ez a hónap biztatóbb, de nem értem, miért a pozitív ovuteszt után több nappal kezdett felmenni a hőmérsékletem, majd nem sokkal utána leesett.
Ez túl korai lenne beágyazódásnak.
Már 30 éves vagyok és a vérzésem is csak 2 napig tart, így ha februárig nem lesz baba, muszáj leszek elmenni magánorvoshoz mivel már 11. hónapja próbálkozunk.
Köszönöm a sok választ!
Én már belenyugodtam, hogy ebben a hónapban sem volt tüszőrepedésem, erre most kissé felizgattatok, hogy mi van, ha mégis :)
Ma esett 1 tizedet és sajnos folyamatosan szurkál a petefészkem peteérés óta úgy, mint minden hónapban, így azért mégsem élem bele magam.
1 hét és úgyis kiderül.
Ma felment 36,9-re.
Viszont nem tesztelek jövő hét közepéig-végéig mivel már annyit csalódtam amúgy is, most már jobban tudok várni.
Nem tudom mikor volt az ovum, én azóta érzem folyamatosan a petefészkem mikor a teszt is mutatta, a hőm viszont csak rá 4 napra ment fel, ezért is írtam ide.
Még pár nap és úgyis kiderül, most már nem stresszelek úgy, mint az elején, hiszen legrosszabb esetben megint megjön, de akkor februárban úgyis elmegyek dokihoz elkezdeni kivizsgáltatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!