Mi az a jóstesztelés?
Figyelt kérdés
Lehet buta vagyok,erről még nem hallottam! :( És miért kell ovu teszttel csinálni?2012. jan. 5. 13:26
1/4 anonim válasza:
Jóstesztelni ovulációs tesztel kell, de nem délután, mint ovunál, hanem reggeli elsőből. Mivel a HCG és az LH hormon kicsit hasonlítanak, ezért az ovulációs teszt is ki tudja mutatni, és valamivel hamarább, mint a terhességi teszt. Viszont ez fordítva nem működik. Szóval 10-11 dpo-on el kell kezdeni a jóstesztelést, és ha napról napra erősödik a tesztcsík, akkor valószínű, hogy sikerült a terhesség.
3/4 anonim válasza:
nekem bejött
az elmaradó menstruáció előtt pár nappal már elkezdheted, csak a reggeli első vizelet a jó és ne csak egy reggel próbáld, hanem 2-3-at is, hogy lásd erősödik-e minden egyes nappal.
egy hátránya van, ha felbuzdulsz rajta és mégis megjön, az elég szar érzés lehet...
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt nem próbálom ki,azt hiszem! :) Így is rossz a pofira esés,akkor meg még jobban bele élném magam... :( Köszönöm a segítséget! Aranyosak vagtok! Sok sikert mindenkinek! :)
2012. jan. 6. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!