Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nov26. -án volt utóljárs...

Nov26. -án volt utóljárs mensim. Azóta semmi. Mi lehet a baj? Egy tesztet csináltam dec22. -én de negatív volt! Bár nem mindig rendszeres a ciklusom! (32,38,29,30) akkor lehet még baba a dologban,

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Azóta nem teszteltél?Tünet?

Ha decemberben voltatok együtt akkor azért maradt ki a decemberi gondolom!

Holnap reggel csinálj egy tesztet!Az már biztosat mutat!

Írd majd meg az eredményt!:)

Drukkolok!

2012. jan. 5. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késői petéd volt már akkor is ki kell,hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.
2012. jan. 5. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:
okkkééé!megírom majd holnap mi a teszt eredménye!nem teszteltem mert félek hogy mégsem baba....(és hogy valami bajom van).de tényleg rendszertelen a mensim!nem lehet hogy megint csak a hormonok játszanak?
2012. jan. 5. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
és ha nincs baba,szerintetek mi lehet a gond?
2012. jan. 5. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:
tünet:derékfájás,néha mensi érzés ami elmúlik reggelre,ja meg iszonyatos puffadás!
2012. jan. 5. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Hát ha nem baba akkor passz,én nem vagyok járatos a nőgyógyászati bajokban!

Nem tudom!Azt mondják ha 21nél nem rövidebb és 40valamennyinél nem hosszabb a ciklus az még normális!

Holnap írj!Szorítok nagyon!

2012. jan. 5. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem is nov 26-án jött meg utoljára.December 24-én kellett volna megjönnie, 27-én teszteltem nagyon halványat, aztán később is, és január 3-án teszteltem erős pozitívat.

Új tesztet kéne csinálnod minél előbb, ha babás vagyok akkor azt már nem csak a reggeli első vizeletből tudja kimutatni...

2012. jan. 5. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj. Ha halvány lesz is,legalább ad valami támpontot.
2012. jan. 5. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a komikat és a tapasztalat megosztást!várom a többit!

jajj remélem baba lesz és nem valami betegség!

2012. jan. 5. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!