Ez hogyan lehetséges? Miért csap be a szervezetem?! Részletek lent.
Figyelt kérdés
Késett 5 napot. Ma reggel kezdtem barnázni. 2 hónappal ezelőtt szintén 5 nap csúszással jött meg, azelőtt 2 hónappal ugyancsak 5 nap... Szerintetek ez mitől van?? Hogy eshetek így teherbe?2012. jan. 5. 09:56
1/11 anonim válasza:
Szerintem ezt a rágörcsölés okozza.
2/11 A kérdező kommentje:
A doki szerint van peteérésem. Elszedtem egy doboz Utrogestant, legutóbb meg felírt még egy másik gyógyert is. Nem akarok rágörcsölni és tömni magam bogyókkal. :(
2012. jan. 5. 10:02
3/11 anonim válasza:
De pont azt csinálod... mióta próbálkoztok?
4/11 A kérdező kommentje:
Június óta kb. 2010 novemberében hagytam abba a gyógyert. Én azt mondom, hogy nem görcsölök rá, de sajnos tudat alatt ott van. Hogy lehet onnan kiűzni?
2012. jan. 5. 10:35
5/11 anonim válasza:
Nem tudom. Ez egy ördögi kör. Minél jobban akarod, annál jobban rágörcsölsz, minél jobban rágörcsölsz annál rosszabb, és annál jobban fogod akarni, ahogy telik az idő. De június óta nem telt el sok idő.
Nekem 6.5 év után jött össze az első terhesség. Amikor MÁR nem is akartam.
6/11 anonim válasza:
Szerintem később volt ovud, és akkor később is jön meg! Nem vezetsz görbét?
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Hallottam már én is ilyet, hogy akkor jön össze, amikor már lemond róla az ember. Mindenki azt mondja, hogy ne gondoljak rá, legyünk lazák, de ugye ez nem olyan egyszerű. Ha valakinek van valami ötlete, szívesen veszem! :)
2012. jan. 5. 10:45
8/11 A kérdező kommentje:
Görbém eddig nem volt, de bevallom, nem is tudom, hogy hogyan működik... :( Mikor kell elkezdeni? Vagy annak nincs jelentősége?
2012. jan. 5. 10:47
9/11 anonim válasza:
Elkezdeni mindig akkor kell mikor megjön. Én mindig szájba mértem, és felkelés előtt mindig ugyan abban az időben, de van hogy fél óra eltérés még nem számít.
A www.ciklus.hu oldalon vezetheted, az magyar! Sokat megtudsz belőle a ciklusodról:)
10/11 A kérdező kommentje:
Pont most regisztráltam, fantasztikus oldal. Elméletileg holnap fog megjönni, el is fogom kezdeni a mérést. Nagyon köszönöm a segítséget!!!! :)
2012. jan. 5. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!