Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, ma teszteltem...

5 napja késik, ma teszteltem negativat van még remény?

Figyelt kérdés
Amugy normál 28 napos ciklusaim vannak.
2009. máj. 23. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
múlt hónapban 8nap késéssel,de megjött.Nekem 30napos ciklusaim vannak és néha előfordul,hogy kitolódik.
2009. máj. 23. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mi nem tudjuk megmondani, DE a remény hal meg utoljára. Addig, amig nem jön meg, addig azért remény is van. Szurkolok! Majd írd meg mi lett. :)
2009. máj. 23. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont ugyanígy vagyok. Ma van az 5. napja, hogy késik, reggel csináltam egy tesztet, negatív lett. Kezd engem is kicsit zavarni, hogy, ha nincs baba, akkor miért nem jön meg? Még csak nem is idegeskedtem, hogy esetleg amitt késsen, nem tudom már, miért lehet...
2009. máj. 23. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj én az 52.napon vagyok nem jött meg még csak mosz érzékenyebb a mellbimbóm és nega a tesztem. Nekem hétfőn este doki sztem.
2009. máj. 23. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában ilyenkor kimutatja ha pont akkor volt pé-d hogy ahhoz képest késsen 5 napot. Várj pár napot és tesztelj újra, amíg nem jön meg van remény, de ne éld bele magad, késhet ettől a hülye megbolondult időtől is.

Drukk

2009. máj. 23. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ne csüggedj, mert van még remény. Én ma teszteltem egy pozitívat, 1 hete még semmi nem volt, pedig a múlt héten már 16 napja késett, és csak most mutatta ki...

Szóval drukkolok Neked!!!!

2009. máj. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!