Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem jön meg, hány napra rá...

Ha nem jön meg, hány napra rá érdemes tesztelni? Nektek amikor nem jött meg hány nap múlva lett pozitív a teszt eredmény?

Figyelt kérdés
Én 3-ra vártam,ma 5-e,ma reggel teszteltem,és negatív! :( Hónap vége felé volt szúrkálás,2-a óta megjön érzés,4-én reggel,és du.gyomor égés,tök megkívánok valamit,elkezdem enni,és a felénél már nem esik jól! Így voltam a kocsonyával,tegnap a diós zserbóval... Tegnap du. a füstölt kolbi illatától forgott a gyomrom... De semmi más tünet! Ha csak az nem,hogy kezelhetetlen vagyok,mindenbe bele kötök,párom már inkább arrébb megy,amikor meg akarom magyarázni,hogy a piros az zöld! :D
2012. jan. 5. 08:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem anno hétfőn kellett volna megjönnie,csütörtökig nem jött meg,és én csütörtökön este teszteltem pozitívat.Ne görcsölj,jó tudom könnyű ezt mondani,hisz nekem is ezt mondtátok,nem nagyon akartam elhinni,de mikor megbeszéltük a férjemmel,hogy nem gondolunk rá,majd jön ha akar,még azon a héten teherbe is estem.Sok sikert
2012. jan. 5. 11:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm,minden tanácsot megfogadok,és csak öröm szex lesz,babára gondolás nélkül! Remélem! Bár mióta nem szedem a gyógyszert,eléggé megnőtt a szexuálos étvágyam! :D Mindenkinek köszönöm a bizalmat,a türelmet! Akkor élünk úgy,mint eddig,kitapasztalom mik a figyelem elterelésének a módjai,és csak öröm szex lesz,muszály nem! :) Pedig az is jó volt! :) És úgy veszem észre 29 évesen még nem kell aggódnom! Őszintén felnézek rád,6,5 év nagyon hosszú idő!
2012. jan. 5. 11:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma reggel úgy keltem,hogy fáj a fejem,szédülök,gyenge vagyok,remegek,hányingerem van,és majdnem kiugrott a szivem a helyéről! Nem szokott hányingerem lenni,főleg nem ilyen,és 16 éve nem hánytam,mert azt sosem szoktam! Mondjuk most sem dobtam ki a taccsot,csak tök rossz volt! Ha nem várok babát,akkor mitől van? Tegnap nem ettem sokat,sőt! Meg semmi olyat nem ettem,hogy gyomorrontásom legyen! :(
2012. jan. 6. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!