Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam uh-on és amit...

Tegnap voltam uh-on és amit cisztának hitt 23mm-es, az tüszőrepedés volt vagyis termékenység, ezt mondta. Viszont 3napot késik, és még nem lát semmit,2hét múlva kontroll. az endometr.7mm, lehetek terhes? Nem vékony a beágyazódáshoz?

Figyelt kérdés
ha egyáltalán terhes vagyok,mert még semmit nem látott::(van esélyem?a ciklus 13.napján voltunk együtt,és nem védekeztünk,és nekem nem szokott késni.terhes vagyok?és most hány hetes vagyok ha esetleg terhes lennék?
2009. máj. 23. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A következőt találtam (nem magánvélemény!):

"Minden tüsző egy petesejtet kell tartalmazzon, mely akkor tekinthető ovulációra alkalmasnak, amikor a tüsző átmérője eléri a minimum 17 mm-t. A méhnyálkahártya (endometrium) megvastagodása is jelzi, hogy a szervezet felkészült az embrió befogadására. Az endometrium vastagsága az ovuláció időpontjában min. 8 mm kell legyen."

2009. máj. 23. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
ha 3 napot késik az orvosok ugy számolnak hogy az elözö mensi elsö napjátol tehát 4 hét 3 napos vagy, de ha terhes vagy és uh-ra mész ot is máshogy számolnak.. én is voltam tegnap elött uh-n és ott azt mondta a dokim, hogy 6,3 mm a nyálkahártyáém a 15. napon, és a 8 mmm mensi elött jo, és beágyazodáskor.. tüszörepedéskor jo nekem a 6, 3 mm azt mondta..
2009. máj. 23. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,szóval akkor nagy a valószinűsége,hogy 2hét múlva már esetleg petezsákot fogok látni?????????????
2009. máj. 23. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
igen. 2 hét mulva már 6 hetesnek fogsz számitani ha nem jön meg addig.. tesztet vettél?
2009. máj. 24. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!