Így van esély arra hogy teherbe eshettem?
a barátommal a menzeszem után 2 héttel(tehát peteéréskor voltunk együtt) a menzeszem még nem egészen redszeres. először gumi nélkül csináltunk aztán védekeztünk gumival , alig 5 percig lehetett bennem, ilyenkor van előváladék?
nemszedek fog.gátlót.
16/L
Előváladék bármikor lehet...Veszélyes dolog volt. Igazából nem tudom mit kellene tenned, legbiztosabb egy nőgyógyász és egy 72órás tabi, ha bízol a szerencsédben amit én nem birnék ki idegekkel, akkor megvárod, hogy megjön-e és esetleg még egy teszt utána. Lehet, hogy nem került beléd se váladék se sperma, de ki tudja, sztem mindenképp keress fel egy dokit 72 órán belül.
20/L
Igen van esély rá.
Te is jól tudod, hogy ilyenkor is van már előváladék, hisz annak azért az a neve, mert már behatolás előtt is megjelenhet, pláne utána, mikor érzi a jó kis p...
Igen, van már olyankor előváladék.
És az mar tartalmazhat spermiumokat is. Ráadásul abban az időszakban voltál, amikor elvileg termékeny a nő.
Nem nagy az esélye, mert nem élvezett beléd, és még ha totál beléd megy el, az sem lenne 100% terhesség, de téged ez nem fog az vigasztalni, ha mondjuk 20 lány közül te leszel az az 1, aki ettől az apróságtól teherbe esik.
Még egy olyan időszakban, amikor a teherbe esés lehetősége elenyésző, vagy elvileg nem akkor van, akkor működhet ez a "kicsit bejövök" a dolog, de azért akkor sem lehet biztos az ember 100%-ig.
Szal az ilyen játszadozást meg kell hagyni későbbbre, ha mondjuk 10 év mulva egy nagyon stabil kapcsolatban vagy, és még nem tervezitek ugyan, na de ha beüt, nem gond, felnőtt módra vállaljátok, legfeljebb felnevelitek...
De 16 évesen gondolom erre sem te, sem a szüleid, sem a "párod" nincsenek felkészülve, szóval szigorúan védekezni kell gumival, ha anélkül akarjátok, akkor karika vagy tabletta. Nincs más lehetőség.
Én nem vennék be tabit, de sűrűn imádkoznék, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!