11. dpo-n barnázás lehet beágyazódás jele?
Nekem ebben a hónapban volt hasonló, csak az ovuláció utáni 5. és 6. napon, de a 6. napon a hőm is leesett, aztán azóta újra magasan van. Én reménykedem, hogy nem csak a hormonok játéka, hanem baba van a dologban, de nekem ehhez hasonló eddig egyetlen ciklusomkor sem volt.
Van esetleg görbéd? Abból okosabb lenne az ember...
Utolsó válaszoló szurkolok hogy babád legyen:)
nincs görbén, igazából nekünk ez az első hónap hogy próbálkozunk, még nem csinálok ilyeneket.
Nekem kicsit hosszabbak szoktak lenni. Az az igazság, hogy nekem a decemberi elmaradt (előtte november 10-én jött meg), valószínűleg stressz miatt, mert az orvos semmit nem látott, mondta hogy próbálkozhatunk mert egészséges vagyok. Úgy hogy most nem tudom mikor kéne pontosan megjöjjön, de azt tudom, hogy 23-a körül volt ovuláció, azt szoktam érezni, és akkor együtt is voltunk, meg előtte is egy nappal...éppenséggel sikerülhetett is. Csak most ezért a nem tudom,hogy mikorra várjam pontosan. Mikor lenne érdemes tesztelnem szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!