Mikor van ovulációm?
Minden kalkulátor más dátumot dob ki. Utolsó mensim Dec. 26-án volt, előtte Nov. 30, előtte Nov. 1.
Tud valaki segíteni, hogy akkor most mikor is lehet pontosan?
Szia!
Megnéztem...26-27 naosak a ciklusaid...ebben a hónapban próbálkozzatok most péntektől a jövő 7 végéig 2naponta... mindenképpen... Sztem az ovud a 7.-8.-9.-i napokban valószínű,tehát szombattól-hétfőig,ha minden igaz,de azért legyetek együtt péntektől 2naponta,akkor nem kerülhetitek el...Kiváncsi leszek,majd írj,h sikerült-e!
Üdv.: Niki
semmire nem valo a netes kalkulator,mind mast ir es hatalmas kulonbsegekkel!
en igy tudom hogy a ciklus elso napjatol szamitott 14. nap!
de mivel ez nem torvenyszeru en javaslom a 10. ciklusnaptol 20. ciklusnapig tarto osszebujast ket naponta vagy ahogy jol esik.:)
Köszi a segítséget mindenkinek! :) Nikinek gratula az 5 hetes pöttömkéhez!
A párom péntek hajnaltól pont vasárnap estig nem lesz itthon. :S Úgyhogy akkor most erről lehet lecsúszunk, de nem baj, próbálkozunk előtte és utána, hátha. :)
Hőmérőzz, az pontosan megmutatja, nem vagyunk gépek, nekem minden hónapban máskor volt, és most a legesélytelenebb hónapban sikerült.
5 hetes kismami
Szia!
Köszi :)
Ne keseredj el,de mielőtt elmegy elkapod és az kitart vasárnapig,aztán amint hazajön megint elkapod! :))))
Mi is egy nappal előtte voltunk együtt és láss csodát :)
Sok sikert:
Niki
Majd írj! :)
Van fölös ovutesztem,átadnám,azzal tutira tudnád :)
Merre laksz,írj privit,ha érdekel
Niki megint... :) (Mindíg lemarad valami...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!