Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valakinek gyógyszeres...

Volt már valakinek gyógyszeres terhességmegszakítása?

Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek írd le a tapasztalatodat! Köszönöm.
2012. jan. 3. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2012. jan. 4. 19:25
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi, elolvastam:-( Én sajnos pont a vákuumosról hallottam durvákat. Inkább nem mondom el az eljárás menetét, de ezek szerint úgyis átélted:-(

Megkérdezhetem, hogy hány hetes voltál és hogyan élted meg testileg, lekileg? Bocsánat a tolakodás miatt!

2012. jan. 5. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a vákuumos a "legjobb" megoldás ilyen esetben. Persze nincs legjobb megoldás. Testileg meg sem éreztem szinte,semmi sem volt. lelkileg már annál inkább.15-én lesz két honapja,mondhatni azért elég jol vagyok,de eléggé lekot a másik két gyerekem,gondolom ez annak is köszönhető.Te miért tetted fel ezt a kérdést?Ilyen helyzetben vagy?
2012. jan. 5. 13:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, belinkelnéd annak a medical centernek a honlapját, ahol ezt olvastad? Köszi.
2012. jan. 5. 15:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves ma 13:17-es Válaszoló!

Sajnos úgy tűnik. Még nem tudok tesztelni, de a tünetek pontosan olyanok, mint amikor a kislányommal terhes lettem. Még reménykedem a csodában. A körülmények miatt valószínűleg nem tarthatom meg.

Ha itt nem akarod, akkor megtennéd, hogy priviben leírnád a részleteket? Nagyon félek tőle! Amúgy is szerettem volna még gyereket + nagyon lelkis is vagyok...:-(

Ha van kedved írni,akkor elmondom én is részleteket.

2012. jan. 5. 20:04
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves 15: 04-es Válaszoló!

Itt a link:

[link]

Durva árak!

2012. jan. 5. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Ok,irok privit!
2012. jan. 5. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, Kedves kérdező, de végül a gyógyszeres módszert választottad? Amennyiben nem veszed tolakodásnak megosztanád velem a tapasztalataidat? nagyon köszönöm, akár privátban is. Remélem azóta minden rendben Veled!
2012. febr. 1. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:
elég régi ez is.de ez után a gyógyszer után nem kapargatnak, és lehet hogy átéled keményen a vetélést, de még mindig jobb mint hogy kapargassák a méhedet ezzel bármi szövődményt produkálva.én is átestem egy missed ab-on hát ha lehetne akkor csakis gyógyszer..vasakkal mégegyszer belém nem nyúlnak, főleg h nem is látják mit csinálnak.
2014. febr. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!