Van köztetek olyan akinek nincs mindig peteerese?
Bocsi az offert.
Csak homerozessel es ovu teszttel lehet kideriteni, hogy mindig van- e peteeres?
gyerekeim születése előtt nekem se nagyon volt peteérésem. Egy évben 2-3 alkalommal.
A méhem szépen öregedni is kezdett, ezért fogamzásgátlót kellett szednem 2 évig. Aztán egy újabb teljes hormon vizsgálat, mindenféle tenyészet - kezelés következett.
Aztán kezdődött e baba projekt, hormonkezelés (ösztrogént kaptam), aztán 3 hónap után jött a closty - már első hónapban összejött a nagy fiam, 4 éves múlt.
Aztán, mivel biztosak voltunk benne, h nem eshetek teherbe, nem is védekeztünk. 18 hós koráig szopott a fiam, és rá 2 hónapra teherbe is estem. Nem számítottam rá, csak a várt mensi előtt pár nappal, újra nagyon feszült a mellem, és tej szivárgott. Mivel volt itthon egy terhességi teszt, teszteltem egy pozitivat.
Az orvos jobban meglepődött mint mi. A kislányom már 2 éves.
És mindezek után, a második szülés után 7 hónappal jött meg először, és azóta 28-29 napra mindig pontos a mensim. És szinte napra pontosan meg tudom mondani, mikor van peteérésem. Közel a 40 évhez rendeződött a hormonháztartásom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!