Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek nincs mindig peteerese?

Figyelt kérdés
Mérem a hőm és most sem volt peteéresem.előző hónapban volt.mit írt fel erre a dokitok?vagy mi volt a megoldás h összejöjjön a baba?
2012. jan. 2. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az offert.

Csak homerozessel es ovu teszttel lehet kideriteni, hogy mindig van- e peteeres?

2012. jan. 2. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen vagy ultrahanggal.
2012. jan. 2. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos nekem szinte sosincs peteérésem. :( Ciklus.hu behúzza, de az megbízhatatlan. A fertilityfriend szerint sincs. Az ovuteszt is mindig negatív. Az első doki meddőségibe küldött, a második clostit írt. Ha nem jön be a closti, jövő hónapban megyünk a meddőségibe.
2012. jan. 2. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Koszi a valaszt, akkor elkezdem en is a homerozest mert kivancsi vagyok. :)
2012. jan. 2. 22:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3. és a clostyt mennyi idő után írta fel?
2012. jan. 2. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

gyerekeim születése előtt nekem se nagyon volt peteérésem. Egy évben 2-3 alkalommal.

A méhem szépen öregedni is kezdett, ezért fogamzásgátlót kellett szednem 2 évig. Aztán egy újabb teljes hormon vizsgálat, mindenféle tenyészet - kezelés következett.

Aztán kezdődött e baba projekt, hormonkezelés (ösztrogént kaptam), aztán 3 hónap után jött a closty - már első hónapban összejött a nagy fiam, 4 éves múlt.

Aztán, mivel biztosak voltunk benne, h nem eshetek teherbe, nem is védekeztünk. 18 hós koráig szopott a fiam, és rá 2 hónapra teherbe is estem. Nem számítottam rá, csak a várt mensi előtt pár nappal, újra nagyon feszült a mellem, és tej szivárgott. Mivel volt itthon egy terhességi teszt, teszteltem egy pozitivat.

Az orvos jobban meglepődött mint mi. A kislányom már 2 éves.

És mindezek után, a második szülés után 7 hónappal jött meg először, és azóta 28-29 napra mindig pontos a mensim. És szinte napra pontosan meg tudom mondani, mikor van peteérésem. Közel a 40 évhez rendeződött a hormonháztartásom!

2012. jan. 2. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,gratulálok a babákhoz!Bárcsak nekem is lenne már,első lenne.Remélem felírják a clostyt előbb utobb.
2012. jan. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!