Így lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
Orálisan kielégítettem a barátomat az éjjel.Persze az én és az ő keze is olyan lett, de megtöröltuk zsepibe. Majd 20 perccel később megujjazott. Ugye a spermák már elhaltak és nem maradhatott a kezén a barátomnak amikor megujjazott?
Köszi a válaszokat :)!
2012. jan. 1. 21:55
1/7 anonim válasza:
A spermium,csak a hüvely falán marad életben akár napokig is.Nem lehetsz terhes tuti.
3/7 anonim válasza:
Életben marad az addig a pár percig... nem nagy az esélye, hogy terhes lettél.
4/7 anonim válasza:
Jaj ne már, hogy maradna életben. A hüvely falán is csak 1 napig, a petevezetőben 2-3-ig. Megtöröltétek, vártatok is, kizárt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) rendesek vagytok
2012. jan. 1. 23:25
6/7 anonim válasza:
22:35 !! Rosszul vagy informálva!
7/7 anonim válasza:
Kedves 12.00!
Orvostudományok terén szerzett tapasztalataim által tisztában vagyok azzal, hogy a hímivarsejtek akár több órán át is életképesek. Azonban azt is tudom, hogy a megtermékenyítésre ezután már nem alkalmasak. A kérdés színvonala nem indokolta azt, hogy ezt én így kifejtsem, bőven elég a kérdezőnek annyi, hogy ettől nem lesz terhes.
Üdv,
a 22.35ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!