Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap ill. ma kéne kezdődnie...

Tegnap ill. ma kéne kezdődnie az új ciklusomnak. Tegnap kicsit elszineződött a folyásom, éppen hogy barnás, tényleg alig. Mi lehet ez? Baba?

Figyelt kérdés
Ma reggel megtöröltm magam és véres nyák volt a papíron. Azóta semmi. Múlt héten szúrkált bal oldalon a hasam. Nem fájt de kellemetlen volt. Két héttel ezelött kétnaponta hánytam esténként Múlt héten minden nap az ájulás kerülgetett. Mások is észrevették hogy elsábadok. Már két gyerkőcöm van. De ilyet még nem tapasztaltam..
2008. márc. 30. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A HÁNYÁS AKKOR MÉG KORAI LETT VOLNA. LEHET HOGY CSAK VMI VÍRUS KERÜLGET. DE NEM KIZÁRT, H BABÁS VAGY!!! MINDEN TERHESSÉG MÁS ÉS MÁS, HA MÁR VAN 2 GYEREKED, AKKOR EZT TE IS TAPASZTALHATTAD... :) REMÉLEM A KÍVÁNSÁGOD FOG TELJESÜLNI.
2008. márc. 30. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem elkéne menned egy orvoshoz.Lehet, hogy nincs ok az aggodalomra, és egy babát vársz, de lehet, h valami más.a hányások, és a rosszullétek, szerintem még koraiak lennének.az a legjobb ha megnézeted magad a dokiddal.sok sikert.
2008. márc. 30. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is vírusra gondoltam, de most teljesen tanácstalan vagyok. Örülnék ha baba lenne. De szerintem ez nem az legalábbis a tüneteim nagyon összevisszák meg mások szóval gőzöm sincs. Akár megjön akár nem meglátogatok egy dokit. Majd kiderül mi van, vagy nincs. :)))
2008. márc. 30. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagyis a tüneteim a múlt és ezen a héten voltak. Csak mivel már hétvége azt hittem az egy héten voltak. :))
2008. márc. 30. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy héttel korábban voltak. Bocsi kicsit szét vagyok csúszva. Most ébredtem fel. Ebéd után elaludtam.
2008. márc. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!