Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezzel a görbével...

Szerintetek ezzel a görbével lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg légyszi! Köszi!!

[link]

2011. dec. 31. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de ha mégsem, akkor legközelebb 48 óránként csináljátok. Úgy látom két nap is kimaradt pont a peteérés környékén. Azt nem értem, miért nem húzta be a vonaladat, szerintem ide is vidd be az adatokat: fertilityfriend.com vagy tervezettbaba.hu
2011. dec. 31. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Már sokan panaszkodtak erre az oldalra. Köszi, hogy megnézted! :-)
2011. dec. 31. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
ha a 14 vagy 15.ciklusnapon megvolt az ovud, akkor ma már egy jó teszt kimutatná, ha van baba. Ha van otthon, csinálj egyet! És írd meg mi az eredménye! :) Szorítok!
2011. dec. 31. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nem merek még tesztelni, félek nagyon elkeserednék, ha nem mutatna semmit... Már 3 napja szurkál a hasam, a folyásom krémes állagú lett és az ovu mikroszkópom is páfrányos.... Persze megírom majd ha beszereztem egy tesztet és meg mertem csinálni :-))
2011. dec. 31. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

A 15. napon volt ovud? Nekem nem egyèrtelmű, bàr az a legvalószínűbb.

A görbèd jó, de őszintèn, olyan sok görbèt làttam (magamè is), ami fent volt egèszen a mensi napjàig, sőt, akàr mèg 1-2 napig utàna is.

Szorítok Neked, megírnàd maj, hogy mit mutatott a teszt?

2011. dec. 31. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze! Nekem annyit mondott a dokim, hogy ne görcsöljek azon, hogy mikor vagyunk együtt, csak méregessek és minden rendben lesz. Azt hiszem, hogy mikor elkezd emelkedni a hő és eléri a csúcsot, akkor van az ovu....jelen esetben ez kb.15-e, de én sem vagyok sajna semmiben biztos!! Sok sikert neked is!!!
2011. dec. 31. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
2 napot késett, de 1 nappal mielőtt megjött lement a hőm 36,6-rs. Majd folyt következő hónapban ... :-(
2012. jan. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!