8 napja késik nincs más tünetem a menstruáció elmaradásán kívül. Terhesség a lehetséges oka?
Figyelt kérdés
2 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta orvosról orvosra jártam hogy rendbehozzák a ciklusomat.Szedtem clostiblegytet 6 hónapig augusztus óta nem szedem.(az orvos peteérés hiánya miatt kellett szednem,itt meg kell még jegyeznem hogy nem lettem terhes)
Szeptember óta járok gyógymasszázsra azóta rendes volt a ciklusom. Most párommal nem védekeztünk és belém ment...nem jött meg a várt menstruációm.Hormonális probléma miatt lehet vagy terhesség??
Nincsen semmilyen terhességi tünetem.Még nem voltam terhes 23 éves vagyok.Mikor mutat ki a teszt biztosat?Lehetek terhes
2011. dec. 30. 18:01
11/11 kcsim válasza:
nekem meg két hetet késett dec.13 kellett volna megjönni és helyette 21-én jött meg. De a menszesz után jelentkezett a fáradtság, állandó pisilés van. tesztet csináltam mikor már a 31-dik nap volt és még nem jött meg,de negatív lett. valaki azt mondta túl hamar csináltam. mostanában nem csináltam újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!