Van körületek olyan aki cickafark teát ivott és ikrei lettek? Ugye jol tudom, hogy peteérést serkentő hatása van?
Figyelt kérdés
Orvosi utasítás nélkül elkezzdhetem inni?Csak reggel vagy hogy kell inni?Nektek bevállt ez a tea?2011. dec. 30. 14:27
1/4 anonim válasza:
Szia! nekem ugyan nem ikreim lettek, de nem is akartam:))) viszont nekem amikor ittam első hónapban összejött a baba. Úgy ittam, hogy reggel evés előtt fél órával mindennap onnantól, hogy elmúlt a menszim, és ezt két hétig csináltam. Nekem nem ajánlotta a természetgyógyász, hogy igyam a palástfű teát, még azt szokták, de annak vegyes a hatása. Egy hónapot mondott a természetgyógyász, hogy igyam, de nekem két volt ami tudtam tartani, de nem is kellett több:)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi h írtál.Akkor lehet,h elkezdem.
2011. dec. 30. 15:05
3/4 anonim válasza:
Én nem tudtam arról , hogy a cickafarknak peteérést serkentő hatása van, csak nemrég tudtam meg. Egyszer bevásároltam gyógynövényes teákból, mert mondták többen, hogy az milyen jó. Kb.2 hónapig ittam a cickafark teát reggelente minden nap egyet, amikor már 1,5 éve nem védekeztünk a párommal, és csodák csodájára a 3 hónapban megfogant a kislányom. Hogy emiatt, vagy nem emiatt, nem tudom, mindenesetre érdekes... Azóta 14 hónapos a picikém:)
4/4 A kérdező kommentje:
Olyan jó hallani ezeket.Igaz mi még csak 7 hónapja várjuk,de remélem sikerülni fog.És mikor kezzdjem el inni?Cárjam meg a menszeszem és ha elmult utána?
2011. dec. 30. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!