Megnéznétek a tesztem? Szellemcsik vagy korán teszteltem?
2009. máj. 21. 07:37
21/28 A kérdező kommentje:
Teszteltem a tegnap egy másik fajta tesztel de az egyértelmüen negativ lett, de még most sem jött meg. A melleim ma kezdtek erösebben fájni eddig csak a mellbimbóm fájt, és a hőm ma reggel 37,2 volt.Ha a jovő héten sem jön meg tesztelek még egyet és megirom mi lett.
2009. máj. 24. 14:42
22/28 anonim válasza:
oké kíváncsi vagyok mindenképp irj! Ha nem haragszol én irtam hogy negatív, de érdekel nagyon mi lesz veled és azért persze szorítok!
23/28 anonim válasza:
Csináltál újabb tesztet? Ha nem, mikor csinálsz?
Drukk továbbra is!
24/28 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy igy ismeretlenül is szurkoltok még nem mertem tesztelni, de jo hir hogy még most sem jött meg :-), ha tesztelek az elsők között tudjátok meg az eredményt
2009. máj. 26. 13:53
25/28 anonim válasza:
Szia! Na mi a helyzet? már izgulok nagyon!
26/28 anonim válasza:
teszteltél? nem jött meg, ugye??
drukk továbbra is
27/28 A kérdező kommentje:
sziasztok! Sajnos megjött csütörtökön, igaz másfél napot tartott, de tuti nem baba, mert elmúlt a mellfájdalom is, igy nem csináltam több teszetet. Ez van...:-(
2009. jún. 1. 15:21
28/28 anonim válasza:
szia! sajnálom de most ujult erővel vághattok bele! hajrá szorítok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!