Hanyadik napon erdemes elkezdeni az LH-tesztelest?
Ma vagyok a ciklusom 4. napjan, alapesetben 28 napos.
Regebben mertem a homet kb fel even at, akkor a 10-12. napon volt peteeresem, de azota szultem, sokaig nem menstrualtam, szoval valtozhatott a dolog. Ot honapja van ismet mensim, de nem olyan pontos 28 napos, mint baba elott volt, hanem vagy korabban jon meg 1-3 nappal, vagy kesobb.
Ebbol gondolom, hogy ha van is peteeresem, akkor is nehez lenne megtippelni, hogy mikor.
Ebben a honapban elkezdtem homerozni is, viszont a fiam ebredesetol fugg, hogy mikor tudok merni, o hajnali kelo, neha negykor ebreszt, neha hatkor, neha mar ejszaka is fel kell hozza kelnem par percre, szoval a homerozesre most nem epithetek, mert nem igazan van rendszer a meresekben.
LH-tesztem van boven, mert olcson szereztem.
Szerintetek mikor kezdjem el nezni? Naponta egyszer eleg?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor hétfőtől tesztelni fogok, nagyon bízom benne, hogy van már normális peteérésem, mert korai kistestvért szeretnénk. :-)
LH tesztből már bevásároltam. Én külföldön élek, itt kerestem ebay-en és találtam olcsón. Átszímítva kb 85 ft egy darab, 10 darab van egy csomagban. Rendeltem két csomagot, szóval tesztem van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!