MARCIUSBA SZULOM A 3 ik babankat es programozott csaszarom lesz, a doki azt mondta ha akarom el is kot a mutet alatt. Van olyan anyuka itt aki elvan kotve? Bele is mennek meg nem is erzem tudom hogy nagyon megbannam ha el lennek kotve
Szia! Én tegnap teszteltem pozit a harmadik lesz (remélem) nekünk is, és császáros lesz, mert mindegyik az volt.
Én élek a lehetőséggel, ha felajánlják, állítólag rendesen lesz menzi is, nem lesz hormonprobléma.
Én 40 évesen szültem császárral a 3-ik gyermekemet, a barátnőm ennyi idősen a másodikat normál úton. Bennem fel sem merült ez a lehetőség, most olvasom először, hogy ilyet felajánlanak az orvosok. Tőlem úgy köszönte el a kórházban az orvosom, hogy akkor elkezdhetjük a visszaszámlálást a 4-ik babához:))) Persze, én nem akarok többet, de ha becsúszna mostanság egy 4-ik, biztos örülnék neki.
Én nem köttetném el magam olyan fiatalon mint Te vagy, nekem 13 év van a gyerekek között ( a nagyok ikrek) és 5 éve még gondolatban sem volt meg a kicsi. Nagyon bántam volna, ha ilyen művi dolog és a hibás döntésem miatt nem születhetett volna meg.
El kell mondanom, hogy az egyik nagylányom születési károsult lett az ikrek közül és a szülés után megfogadtam, hogy soha többet nem akarok gyereket.Ha akkor tettem volna ennek érdekében drasztikus lépést, most nagyon szomorú lennék.:(
Most itt van a család pici boldogsága, egészségesen:)) Lassan 2 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!