Lehet, hogy valami hormonproblémám van? Nagyon megnyúlott az utóbbi két hónapban a ciklusom, de nem vagyok terhes.
Honnan tudod, hogy nem vagy terhes? Miért vagy ennyire biztos benne?
Ha tuti, hogy nem baba, akkor esetleg lehet sárgatest ciszta, az fenntartha a hőt, és nem is jön meg.
De inkább dokival konzultálj, ezt tényleg csak ötletként fogd fel!
Okosabbat sajna nem tudok...:(
onnan gondolom, hogy nem vagyok terhes, hogy hétvégén csináltam szombat délután tesztet és negatív lett...
a ciszta az csak úgy hip-hop lesz?
egyébként decemberben hagytam abba a fogigátlót, lehet attól van ez most?
bár a görbém alapján (ahogy nézegettem más oldalakon) akár terhes is lehetnék..
Az ovu után visszamaradt sárgatest alakul át cisztává, csak ez tolja ki a mensit, és tartja fenn a hőt. Nekem volt, hogy ezért nem jött meg, de aztán felszívódott.
De mivel volt egy kis barnázásod, szerintem inkább babára hajaz a dolog...
Próbálj egy reggeli tesztet ellőni, akáb már holnap.
A múlt hónapban is hosszú volt a ciklusod, lehet, hogy a peteérésed tolodott ki, azért volt még a szombati teszt nega.
Vagy, a gyógyszer elhagyása kavart be, és "bolondította" meg a ciklusodat.
Na, kifogytam.
:)
Basszus, már nem tudok írni!
:)
"akár"
köszi hogy válaszoltál! :)
egyébként semmi babás tünetem nincs, csak fáradtabb vagyok, mint szoktam...
és ez a ciszta ez valami rosszabbra is fordulhat? ha nem szívódik fel?
Hát, én úgy tudom, az esetek döntő többségében felszívódik, nem nagyon hallottam olyat, hogy ezt a fajta cisztát kiműtik.
Ha az is (amit nem hiszek), tuti pikk-pakk felszívódik!
De ezen még csak ne is gondolkozz!
Szerintem inkább baba, vagy a gyógyszer elhagyása miatt van.
Esetleg a babatervezok.otthona.net oldalon elküldheted Leónak a görbéd, hogy értékelje ki neked!
Ő biztos okosabbat tud mondani!
De én erőltetném azt a tesztet....
nekem úgy tűnik, hogy nem akkor volt pé-d, amikor a program behúzta, hanem később. (én még soha nem láttam olyat, hogy a ciklus.hu jó helyre húzta volna) tehát vagy leesik a hőd, és akkor mensi lesz, vagy babás vagy, de korán teszteltél.
szerintem próbáld meg a [link] -on bevinni ezeket a hőket, hátha ott kicsit valósabb pé időpontot mutat. szerintem a 33. nap körül volt, de nem vagyok szakértő... és cisztára szerintem egyelőre ne gondolj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!