Terhes vagyok?!

Figyelt kérdés

Ha még a szűzhártyám ép,lehetek terhes?

Mert a menstruációs vér is onnan folyik ki,így a spermium is bejuthatott,aszt hiszem.

A pasim behatolt,de nem repésztette szét a hártyámmde volt óvszer,de az ujjáról bekerülhetett.

2011. dec. 27. 21:01
 1/7 anonim válasza:
51%
Gratulálok a picihez!
2011. dec. 27. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
kaptál már te szexuális felvilágosítást valaha?
2011. dec. 27. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

cica attól, hogy szerinted a szűzhártyád ép attól nem biztos hogy az is és ha az akkor meg most komolyan gondolj bele egy szűz lánynak is meg egy nemszűz lánynak is ott folyik ki a vér,

és lehet hogy terhes vagy mivel ha a a barátod ujján rajta volt a sperma és megujjazott akkor benned van és sok az esély rá hogy terhes vagy,de vegyél terhességi tesztet,vagy menj el nődokihoz ha nem hiszed(:

2011. dec. 27. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ennyire azért nem kell megijedni! Elsősorban oda kell figyelni hogy mit és hogyan csináltok! Az hogy beléd hatolt, de a szűzhártyád ép....ez nem az jelenti hogy szűz vagy...már nem vagy az...a szűzhártya hold alakú és jól nyúlik, szóval elvesztetted a szüzességed! Nem tartom valószínűnek hogy terhes lennél! Ha nem jön meg a vérzés...az csak azért mert ideges vagy, de ha az megnyugtat a Rossmanban 300-500 ft között kapsz tesztet, csináld meg, és hidd el nem lesz semmi baj!

Üdv 6hkm

2011. dec. 27. 21:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Hello utolsó válaszolo,voltam kb.2-3 nappal ezelőtt dokinál,és ő mondta,hogy még a szűzhártyám ép.

VEttem terhességi testet és azt ovlastam 2 hetet kell várni,akkor mutatja ki az eredményt.

Nekem 30-án kell meg csinálni és nekem 2. jönne meg.

2011. dec. 27. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem hiszem el, hogy ilyen hülyék a mai fiatalok!

Le lehet pontozni nyugodtan!

2011. dec. 27. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek, sajnos! Nem tudom, mi okozza!
2011. dec. 27. 22:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!