Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciszta okozhat menstruáció...

Ciszta okozhat menstruáció kimaradást?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy nagyobbacska cisztám a petefészkemben de nekem inkább közti vérzéseim voltak, meg nagyon görcsöltem akkor derült ki hogy cisztám van. Ez tartott kb 4-5 hónapig de utána elmúltak a vérzések. és szépen beált a ciklusom 28 naposra de a ciszta még mindig ott van.
2011. dec. 28. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:
hát úgy látszik itt én vagyok a szerencsétlenebb,ugyanis nekem tavaly februárban megjött kétszer is,ezért mentem dokihoz,mikor megállapította 4 cm-es petefészekcystám van(ez volt pénteken),írt gyógyszert amit hétfőtől kellett kezdenem,bevettem,másnap kórházban voltam,ugyanis kiderült hogy a gyógyszer nekem ellenkező irányba váltotta hatását,és 3 nap alatt 3 cm-errel nagyobb lett.De persze nekem is állapítottak meg terhességet,vakbélgyulladást,daganatot,és végül kiderült tényleg cysta.Műtéttel távolították el.De amúgy én nagyon gyógyszer ellenes vok,akkor se veszek be ha fáj a fejem,én csak akkor nyúlok,mikor már kibírhatatlan.Rem neked nem az van.
2011. dec. 29. 10:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet de 24.-én kellett volna megjönnie, ennek 5 napja, és a terhes teszt negatív lett tegnap. Többször émejeg a gyomrom. Nem értem. Ha nem vagyok terhes, akkor miért nem jött meg?
2011. dec. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!