Érzitek a peteérést?
Ha igen, milyen érzés? Fáj? Feszít? Hány napig?
Esetleg kis vérzés van peteéréskor?
Szülésem előtt soha nem éreztem, azóta viszont igen.
Szurkál olyankor a petefészkem, és valóban egy kicsit feszítő érzés (mensis fájdalomhoz hasonlítanám, csak nagyon-nagyon gyengén).
Kb. 2-3 napig érzem ezt ilyenkor, és előfordult, hogy halvány rózsaszínes folyásom volt ilyenkor (de csak egy nap egyszer).
Nekem ugyanilyen van. És szülés után pár hónappal kezdődött.
Azóta már volt egy jó kis hüvelygyulladásom, kb egy hónapja volt ez, kaptam gyogyót meg kúpot.
Most arra gondoltam, visszajött a hüvelygyuszi. Viszont épp félidőben vagyok, és fáj, feszít, néha "mintha belecsípnének" a petefészkembe.
+ van egy vadhúsom is belül, amit februárban műt a doki. Arra is gondoltam, hogy fájhat, de a doki szerint nem.
De amit Te leírtál, teljesen olyat érzek én is félidőben.
Terhességek előtt annyi volt, hogy volt tojásfehérjés folyásom peteéréskor.
Viszont szülések óta érzem, picit szúr a petefészkem (gondolom az), és néha a hasam is fáj (mint mensikor, hasonló görcsök).
Én az elmúlt 4-5 évben nagyon éreztem. Először is volt a tojásfehérjeszerű folyás, és nekem nagyon fájt is, főleg a jobb oldalam, gondolom, amikor ott érett a petesejt. Annyira, hogy sírtam szeretkezés közben, de hát ha az ember lánya gyereket akar, akkor ezen is túlteszi magát. :)
Azt nem tudom, hogy végül egy ilyen szexből lett a baba, vagy nem, mert nem ilyen csak-ciklus-közepén-szexelő pár voltunk, de tény, hogy olyan hónapban jött össze, amikor épp nem figyelgettem magam :)
Szülés előtt ritkán éreztem, hogy szurkálna vagy tojásfehérjeszerű folyásom volt. Most mióta szültem iszonyúan megérzem, olyan erős alhasi görcseim vannak, hogy sokszor az ülés, hajolás is fáj. Ebben az hónapban használtam először ovutesztet és akkor lett pozitív mikor az alhasi görcseim kezdődtek, úgyhogy tuti a peteérést érzem.
Nekem is volt egy csúnya húgyúti fertőzésem, kikezeltük és én is azt hittem, hogy újra visszajött, de szerintem csak a peteérést érzem, mert csak félidőben fáj és kb. 4-5 napig.
10 hónapja szültem egyébként és 5 hónapja jött meg először, azóta ez van.
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
Reménykedem, hogy csak a peteérést érzem meg ilyen fájdalommal, és nem mondjuk egy daganat húzódik meg a háttérben.
Fel kell még nevelnem a gyerekeimet! Nem halhatok meg!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!