Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tojásfehérjés nyák hiányában...

Tojásfehérjés nyák hiányában lehet ovu?

Figyelt kérdés

Bocs az idióta kérdésért, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.

Általában megérzem az ovum, és a nyákom is olyan, amilyennek lennie kell.

Ebben a hónapban elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát, kb. két hete szedem, napi 2x2 darabot (most akarom csökkenteni 2x1- re).

A nyákom kb. 1 hétig vízszerű volt, és nem is lett tojásfehérje szerű, végig megmarad olyan vízszerű, hígnak. Most már krémes, fehér.

Ezen kívül a hasam sem fájt, nem éreztem semmit.

Lehetett ettől függetlenül ovum?

2011. dec. 26. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, a barátcserjének 2-3 honap kell hogy rendbehozzon.Nekem se volt tojásfehéje nyákom csak vizes ahogy írod de most 2 honap barátcserje kura után már volt rendesen ovum.Remélem sikerult a baba 10.-re nem várom:)
2011. dec. 26. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, én egy hónapja szedem a barátcserjét, 2x1-et és nekem is vizes a nyákom, de én közben ovutesztelek és szépen pozitív lett a 15-16. napon (30-32 naposak a ciklusaim mióta szültem). Bár nekem alhasi fájdalmam is van, innen tudom, hogy van ovum, tojásfehérje nyákom nekem soha nem volt, se most sem korábban
2011. dec. 26. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy azt írják, hogy a barátcserjének 2-3 hónap kell, hogy kifejtse a hatását, de én úgy értelmezem, hogy ez csak arra érvényes, hogy a prolaktin szintet leszorítsa.

Szerintem egyéb esetben már hamarabb is érezhető a hatása, főleg ilyen nagy dózisban.

Nekem eddig mindig normális folyásom volt, ovu körül klasszikus tojásfehérjés, hasfájással. Most meg egyáltalán nem éreztem semmit, még a szokásos mellfeszülés is elmaradt.

Ami tulajdonképpen beleillik a képbe, mert a barátcserje hatása ilyen, meg a hőm is szépen, egyenletesen fent van. Egyedül ez a nyák kérdés zavart össze.

Én 6- ra nemvárom, bár szerintem akár várhatom is, ugyanis nem sikerült jókor együtt lennünk, amikor a ciklus.hu szerint volt az ovum :(

Ovu tesztet sajnos nem tudtam normálisat csinálni, mert három teszt is rossz volt. Nem hogy tesztcsík, de még kontroll csík sem jött ki...

2011. dec. 26. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem határozottan volt ovum,tojásfehérje nyákom viszont nem. Helyette bő krémes fehér folyásom volt. Most 6 hetes vagyok. :D

Mielőbbi babásodást kívánok!

2011. dec. 26. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Gratulálok!

Köszönöm a válaszokat, akkor nagyjából megnyugodtam, hogy lehetett ovum. Csak valahogy vártam, hogy besűrűsödjön, de nem sűrűsödött, hanem egyszer csak elmúlt.

Meg még az is fura volt, hogy az 1-2 nap helyett legalább 5-6 napig tartott.

2011. dec. 26. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
miért szeded a barátcserjét?
2011. dec. 27. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!