Tojásfehérjés nyák hiányában lehet ovu?
Bocs az idióta kérdésért, de kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
Általában megérzem az ovum, és a nyákom is olyan, amilyennek lennie kell.
Ebben a hónapban elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát, kb. két hete szedem, napi 2x2 darabot (most akarom csökkenteni 2x1- re).
A nyákom kb. 1 hétig vízszerű volt, és nem is lett tojásfehérje szerű, végig megmarad olyan vízszerű, hígnak. Most már krémes, fehér.
Ezen kívül a hasam sem fájt, nem éreztem semmit.
Lehetett ettől függetlenül ovum?
Tudom,hogy azt írják, hogy a barátcserjének 2-3 hónap kell, hogy kifejtse a hatását, de én úgy értelmezem, hogy ez csak arra érvényes, hogy a prolaktin szintet leszorítsa.
Szerintem egyéb esetben már hamarabb is érezhető a hatása, főleg ilyen nagy dózisban.
Nekem eddig mindig normális folyásom volt, ovu körül klasszikus tojásfehérjés, hasfájással. Most meg egyáltalán nem éreztem semmit, még a szokásos mellfeszülés is elmaradt.
Ami tulajdonképpen beleillik a képbe, mert a barátcserje hatása ilyen, meg a hőm is szépen, egyenletesen fent van. Egyedül ez a nyák kérdés zavart össze.
Én 6- ra nemvárom, bár szerintem akár várhatom is, ugyanis nem sikerült jókor együtt lennünk, amikor a ciklus.hu szerint volt az ovum :(
Ovu tesztet sajnos nem tudtam normálisat csinálni, mert három teszt is rossz volt. Nem hogy tesztcsík, de még kontroll csík sem jött ki...
Nekem határozottan volt ovum,tojásfehérje nyákom viszont nem. Helyette bő krémes fehér folyásom volt. Most 6 hetes vagyok. :D
Mielőbbi babásodást kívánok!
Kedves Utolsó!
Gratulálok!
Köszönöm a válaszokat, akkor nagyjából megnyugodtam, hogy lehetett ovum. Csak valahogy vártam, hogy besűrűsödjön, de nem sűrűsödött, hanem egyszer csak elmúlt.
Meg még az is fura volt, hogy az 1-2 nap helyett legalább 5-6 napig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!