Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvosom 20-án tyúktojásnyi...

Az orvosom 20-án tyúktojásnyi méhet észlelt.11-én megyek nőgyógyászati ultrahangra. Elkezdtem vérezni. Ez baj? Vagy attól még terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 18:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem mert nincs ott ultrahang.Elküldött nőgyógyászati ultrahangra de január 11én kaptam időpontot.Most így elmehetek magándokihoz?vagy mit csináljak?segítsetek:(
2011. dec. 26. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:

Azért vérvételre beutalhatott volna, hogy legalább abból biztos legyen a terhesség, ha már a pisiteszt nem mutatja ki...

Holnap mindenképp menj el dokihoz, mert ha tényleg terhes vagy, a vérzés nagyon rossz jel. :(

Kívánom a legjobbakat, majd írj, ha voltál orvosnál.

2011. dec. 26. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

"akkor miért tyúktojásnyi a méhem"

Mert a méh átlagos mérete ez, ezért. Minden nőnek, aki nem várandós, körülbelül ekkora a méhe. Mi ebben a nem érthető??

2011. dec. 26. 23:14
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

"3hete voltam a nogyogyaszomnal es akkor atlagos nagysagu volt a mehem.miert nott volna meg.citologiam is p1es lett."

Na vajon, miért nőtt volna meg?? Ha baba van a méhedben, akkor növekszik a méh is, nem? Egy 5-6 hetes terhességnél lúdtojás nagyságú a méh. De nem értem, hogy miért nem csináltál tesztet? Engem a doki addig meg sem vizsgált, míg nem vittem a pozitív tesztemet.

2011. dec. 26. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Kedves 82%-os! Nincs igazad, a tyúktojásnyi méh nem az átlagos, az már tényleg megnövekedett állapot. Különben akkor 3 hete is tyúktojásnyit mondott volna a doki és nem normált, nem? A tyúktojásnyi méh 6. hét körül jellemző, a lúdtojásnyi kb. 8 hétnél. Nálam is pontosan így volt. A normál az normál, a tyúktojásnyi meg megint egy másik méret.
2011. dec. 27. 08:10
 16/23 A kérdező kommentje:
koszonom utolso valaszolo.a masik valaszolonak pedig olvasd el eloszor es utanna nezz hulyenek.nem lett pozi tesztem.azert nem is aggodtam annyira mert baratnomnak 8het utan jelent meg a ket csik
2011. dec. 27. 08:16
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
A méh normál, nem gravid (terhes) állapotban zölddiónyi. És nem tyúktojásnyi. Ha a teszt negatív, és vérzel, akkor szerintem keress fel egy magánorvost, ha az sztk-s nem néz meg, adott esetben (vékony hasfal mellett) 6. héten már akár hasi ultrahanggal is petezsák, szikhólyad, akár pulzálás. A megnagyobbodott méh csak gyanújele a terhességnek, semmiképp nem bizonyítéka, ez nagyon fontos!!! Remélem, hogy minden úgy sikerül, ahogyan azt te szeretnéd! :) Drukkolok!
2011. dec. 27. 08:20
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Na jól kihagytam pár szót... Petezsák, szikhólyag, pulzálás LÁTHATÓ :)) Reggel van még...
2011. dec. 27. 08:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Vérzel még?
2011. dec. 27. 10:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert ha igen, és a teszt negatív akkor nem vagy szerintem terhes.
2011. dec. 27. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!