Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr.9-én menstruáltam utoljár...

Febr.9-én menstruáltam utoljára, a hőm 36,8-37 között van. Tesztem negatív, voltam dokinál, aki nem látott még semmit egy kis apró pöttyön kívül. Amúgy mindent rendben talált. Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 14:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most olvastam az utóbbi kommentedet. A mindjárt megjön érzés is terhességi tünet! Szerintem babás vagy.
2008. márc. 28. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
hát szerintem is, tuti babás vagy. menj el egy másik dokihoz, mert ez tényleg az ecserin vette a diplomáját. hüvelyi volt? Ja és vidéken hol laksz?
2008. márc. 28. 15:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen,hüvelyi uh volt.Kecskeméttől nem messze lakom amúgy!Köszönöm a válaszokat!Akkor reménykedhetek!:)
2008. márc. 28. 15:19
 14/21 anonim ***** válasza:
akkor nem tudok sajna segíteni, mert Kecskemét közelében nincsen ismeretségem, de hátha itt van valakinek. ja és soha sem értettem az ilyen orvosokat, hogy kaphattak ezek diplomát, és minek?
2008. márc. 28. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
írtam neked kérdés feltevő privit
2008. márc. 28. 15:26
 16/21 anonim ***** válasza:
hát ez elég baba gyanús. hány éves vagy? szeretnéd azt a babát? ha a doki azt mondta nem vagy terhes és a teszt is ezt mutatta és mégis olyasmi jelek vannak akkor menj el egy másik dokihoz és nézesd meg magad.
2008. márc. 28. 15:37
 17/21 A kérdező kommentje:
24 vagyok,akarjuk a babát.De most elmentem pisilni és barnázom...Fáj is hasam..
2008. márc. 28. 15:47
 18/21 anonim ***** válasza:

szia!

én szolnok megyei vagyok. ha neked az nincs messze akkor ajánlhatok neked egy jo dokit.

2008. márc. 28. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
na figyelj! szerintem az az apro pötty ciszta . ha eddig nem volt cisztád akkor most van. mert a cisztával is felmegy a hő . És még késik is. de az orvosnek látnia kellet volna hogy mi az. a ciszta is lehet egy apro pötty.De én elmennék egy másik dokihoz. Nemértem hogy ha mindent rendben talált akkor miért bnem jön meg és miaz az apro pötty.
2008. márc. 28. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
A barnázás sokaknál előfordul a terhesség elején, a hasfájás pedig jelenthet babát. Én azt hittem, meg fog jönni, mert eléggé fájt a hasam. Pedig csak lett egy pocaklakóm. :-)) Viszont ne várj vele, mindenképp menj dokihoz mihamarabb! Szorítok!
2008. márc. 29. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!