Febr.9-én menstruáltam utoljára, a hőm 36,8-37 között van. Tesztem negatív, voltam dokinál, aki nem látott még semmit egy kis apró pöttyön kívül. Amúgy mindent rendben talált. Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 14:50
11/21 anonim válasza:
Most olvastam az utóbbi kommentedet. A mindjárt megjön érzés is terhességi tünet! Szerintem babás vagy.
12/21 anonim válasza:
hát szerintem is, tuti babás vagy. menj el egy másik dokihoz, mert ez tényleg az ecserin vette a diplomáját. hüvelyi volt? Ja és vidéken hol laksz?
13/21 A kérdező kommentje:
Igen,hüvelyi uh volt.Kecskeméttől nem messze lakom amúgy!Köszönöm a válaszokat!Akkor reménykedhetek!:)
2008. márc. 28. 15:19
14/21 anonim válasza:
akkor nem tudok sajna segíteni, mert Kecskemét közelében nincsen ismeretségem, de hátha itt van valakinek. ja és soha sem értettem az ilyen orvosokat, hogy kaphattak ezek diplomát, és minek?
15/21 anonim válasza:
írtam neked kérdés feltevő privit
16/21 anonim válasza:
hát ez elég baba gyanús. hány éves vagy? szeretnéd azt a babát? ha a doki azt mondta nem vagy terhes és a teszt is ezt mutatta és mégis olyasmi jelek vannak akkor menj el egy másik dokihoz és nézesd meg magad.
17/21 A kérdező kommentje:
24 vagyok,akarjuk a babát.De most elmentem pisilni és barnázom...Fáj is hasam..
2008. márc. 28. 15:47
18/21 anonim válasza:
szia!
én szolnok megyei vagyok. ha neked az nincs messze akkor ajánlhatok neked egy jo dokit.
19/21 anonim válasza:
na figyelj! szerintem az az apro pötty ciszta . ha eddig nem volt cisztád akkor most van. mert a cisztával is felmegy a hő . És még késik is. de az orvosnek látnia kellet volna hogy mi az. a ciszta is lehet egy apro pötty.De én elmennék egy másik dokihoz. Nemértem hogy ha mindent rendben talált akkor miért bnem jön meg és miaz az apro pötty.
20/21 anonim válasza:
A barnázás sokaknál előfordul a terhesség elején, a hasfájás pedig jelenthet babát. Én azt hittem, meg fog jönni, mert eléggé fájt a hasam. Pedig csak lett egy pocaklakóm. :-)) Viszont ne várj vele, mindenképp menj dokihoz mihamarabb! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!