Voltam orvosnál és a HCG 0.10 lett. Lehetséges hogy baba?
Sziasztok
Az orvos elküldött vérvételre és a hcg-m 0.10-et.Nem mondott erre semmi-t csak hogy majd 1honap mulva menyek vissza és ujra vért vesznek!De viszont a többi vizsgálat kimutatta hogy valami,valaki van odabent.!És most párommal 1 honapon keresztül feszülten várjuk a következö eredményt!Szerntetek lehetséges hogy terhesvagyok?
Igen, lehetséges. HCG hormon normál esetben egyáltalán nincs a testünkben, csak, ha baba van.
A nem normál esetekben petefészekcysta vagy egyéb hormontermelő cysták is mérhető hcg -t eredményezhetnek.
Az orvos egy hónap múlva nem értem, miért vért akar venni, amikor ekkorra már a szívhangot is láthatja UH-val. (7-8 hetes terhes leszel ekkor, ha az utolsó mensid első napjától számoljuk- és ha jól gondolom a kérdésed alapján)
Ez nagyon kevés. Szerintem, nincs baba. Vagy volt, de felszívódott. 5 alatt nem utal terhességre a hcg mennyisége.
Milyen előzmények voltak? Pozitív teszt? Mensi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!