Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol lehet ovulációs tesztet...

Hol lehet ovulációs tesztet venni? Mennyibe kerül? És hogyan kell használni? Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet venni patikában, vagy dm-ben. én a dm-set használom. 5 db van benne és 2300 Ft. Ja és rá van írva hogy kell használni. azt írja, hogy 28 napos ciklus esetében a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést. én is így kezdtem, de azóta már tudom mikor kell nálam. először lehet nem lesz elég egy doboz, mert ki kell tapasztalnod a dolgokat. Ja este pisilsz egyet egy kis edénykébe, és rácsepegtetsz 5 cseppet a kazettára, és 5 perc és mutatja az eredményt. Ja és vagy sötétebbnek vagy ugyanolyan intenzitásúnak kell lennie a csíknak. De ez is le van írva benne.
2008. márc. 28. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ovu tesztet vehetsz gyógyszertárban vagy DM-ben is.

Az ár 3000-4000 körül van. 5 v. 7 db van benne attól függ milyet veszel. Az a lényege, hogy délután v. este tesztelj mert napközben változik az LH értéke. A tesztelés előtt kb 2 órával már ne igyál sok folyadékot.

A tájékoztatón megtalálod, hogy melyik napon kezd majd el a tesztelést. Sok sikert!

2008. márc. 28. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Kapható gyógyszertárakban és drogériákban is. Van tesztkazettás és tesztcsíkos is. Azt mondják a kazettás jobb, kb. 2000-4000 Ft. Nekem Gabriel (kazettás) van. Pár csepp kell a vizeteletből és a menses után x nappal minden nap kell tesztelni. Megmutatja, hogy mikor van peteérésed ,amikor a legnagyobb esélye van a teherbeesésnek.
2008. márc. 28. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! a www.vitani.hu oldalon lehet venni 25 db. 4000 Ft. Ez a legolcsóbb ami van a magyar piacon. Bp-en van az üzlet is. Bár nem tudom,te hol laksz...
2008. márc. 28. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 2 napja rendeltem a www.babatervezok.otthona.net-ről.

167 Ft darabja.

2008. márc. 28. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló vagyok,elfelejtettem,hogy ezen az oldalon pontosan le van írva hogyan kell használni.Fotók is vannak hozzá!
2008. márc. 28. 19:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Aranyosak vagytok! mindenképpen beszerzek egyet! :)
2008. márc. 29. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!