Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázást is jelenthet az...

Felfázást is jelenthet az alhasi feszülés, néha szurkálás? A ciklusom 25. napja van és ezt érzem kb.8 napja.2 nap mulva kellene megjönnie, de nincs mensis tünetem!

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
soka pisilsz? és csíp? Mert ha ezek vannak akkor felfázás is lehet, ha nem akkor meg lehet a beágyazódás is!
2008. márc. 28. 09:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt már felfázásom. Sűrűn kellett WC-re járni és nagyon fájt amikor pisiltem. Ha ilyen tüneted nincs akkor nem biztos hogy felfázás. Nekem februárban volt szurkálás érzésem, most pedig kisbabát várok.
2008. márc. 28. 09:42
 3/13 anonim ***** válasza:
és 2. válaszoló hanyadik napon érezte a hasszurkát? és a teszt mikor mutatta, hogy babás? gratulálok neki!
2008. márc. 28. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Én irtam a második választ. Már a mensi előtt kb 1 héttel voltak ilyen hasszurkás érzéseim. 26 napos a ciklusom, a 28 napon csináltam tesztet ami pozitiv lett. Köszi a gratulációt. Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok aki kisbabát szeretne!
2008. márc. 28. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
köszi, remélem hamarosan én is itt tartok, ahol Te! De jó neked....
2008. márc. 28. 09:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem, nincs csípő érzésem pisiléskor /elég gyakran kell/. Örülnék,ha baba lenne, bár még csak most próbálkoztunk először. Ilyen hosszú lenne a beágyazódás? 17-18.-a óta? Köszi a válaszokat!
2008. márc. 28. 10:12
 7/13 anonim ***** válasza:
meglátjuk 2 nap múlva. majd írd meg.
2008. márc. 28. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
szia ,amióta babát szeretnénk én meg figyeltem hogy a ciklusom második felébe sokkal többet járok pisilni,de hogy ez mért van azt nem tudom.A szurkálást viszont rendszeresen érzem ,lehet hogy azért mert túlságosan figyelem a jeleket:)
2008. márc. 28. 12:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Szia! Lehet, hogy nálam is ez lesz a helyzet,de azért remélem nem. Pár nap múlva kiderül! Ne haragudj, de ti mióta próbálkoztok?
2008. márc. 28. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
5 hónapja:(
2008. márc. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!