Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 éves vagyok. Egy hete...

14 éves vagyok. Egy hete lefeküdtem a pasimmal, aki 26éves. Nem védekeztünk. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Nem szokott késni(4éve menstruálok). Nagyon félek. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Az abortusz, hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Előre is köszi!
2008. márc. 27. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Az abortusz? Nem egy leányálom! Általában nőgyógyász vizsgál először,majd jelzed neki,hogy nem kívánod mmegtartani a babát,elirányít a védőnőhöz,aki elbeszélget veled,és a beszélgetés után vagy engedi hogy elvetesd vagy nem! Ez a beszélgetésből leszűrt infók alapján történik! Ezután kapsz egy csekket,ami elég borsos,befizeted,és kapsz egy időpontot a korházba! Kb. 10 perces műtét,altatással(vénásan) történik,vákuummal fogják tulajdonképpen "kiszippantani" a babát. Ennyi a történt,és ez kb 1 napig tart! Egyik nap befekszel a kórházba,másnap mehetsz haza! Vagy még aznap saját felelősségre. Ami még fontos! Ne halogasd az abortuszt,ha emellett döntesz,mert minél koraibb a terhesség annál "jobb"! 12 hetes terhességig csinálják,utána már nem!
2008. márc. 28. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt javasolom, hogy keress fel egy orvost, de előtte beszélj a szüleiddel. Bár nem tudom milyen a viszony köztetek, de ha nem valami fényes, akkor is kell, hogy tudjanak róla! A doki pedig megmondja, hogy mi a helyzet! Bár szerintem nem vagy terhes, hiszen ha egy hete feküdtetek le, és meg kellett volna jönnie, szerintem abban az időben nem lehetett peteérésed, de a természet csodákra képes! Majd írd meg hogy végül mi lett léccccci! Szorítok azért! :)
2008. márc. 28. 07:25
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Szia! Előttem már irták páran,hogy hogy zajlik ez az egész. Várjál még egy hetet és utánna csinálj egy tesztet,ha még akkor sem jön meg.

Viszont annyit hozzátennék,hogy ha mégis terhes vagy,akkor a barátod megnézheti magát,mivel csak 14 éves vagy.

Szorítok,hogy ne legyen baj!

2008. márc. 28. 08:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A hőm; 37,2.

Ez mit jelent???

2008. márc. 28. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ez utalhat terhességre. Persze nem biztos, de a hőd megfelelő hozzá.

Azt még szeretném elmondani, hogy 16 éves vagyok 26 éves párral és 16 hónapos gyönyörű, egészséges kisfiúval.

Tehát 15 sem voltam még, mikor született. Egy pillanatig nem bántuk meg, hogy megtartottuk (pedig a családom elhagyott)! Ha gondolod, írj privit.

2008. márc. 28. 11:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmi sem kizárt, de szerintem lehet, hogy csak késik. A doki ugyis fog tesztet csináltatni! De mostanra már lehet, mindent tudsz!
2008. márc. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!