Milyen érzés volt, amikor pozítív lett a teszted?
Figyelt kérdés
Jó esetben persze örül neki az ember lánya,de mit váltott ki még belőled?
Nekem még soha nem volt pozítív tesztem,de biztos,hogy elállna még a lélegzetem is,pedig,ez minden vágyam!:)
2011. dec. 20. 16:36
11/12 anonim válasza:
Belőlem is vegyes érzelmeket váltott ki, persze nagyon boldogok voltunk. 8 év fogamzásgátló után, augusztus végén hagytam abba, szeptemberben volt az esküvőnk a férjemmel, nem vártunk, rögtön próbálkoztunk, és a 4. hónapban, vagyis most derült ki hogy babánk lesz. Először mi se akartuk elhinni, főleg hogy a nemvárt előtt teszteltem ráadásul este, mert valahogy aznap nem éreztem jól magam, és éreztem hogy meg kell csinálnom. és mikor kijött a második csík halványan, csak néztük kérdően egymásra hogy most akkor mi van. aztán másnap reggel ismét teszteltem másfajtával, az is pozitív lett, este 3 fajtával és az, főleg a Corax ami ugye 10 napos terhességet kimutat az már teljes erős volt. na akkor már elhittük, de még igazán azóta se fogtuk fel. aztán mint az előttem válaszoló, én is minden nap tesztelgettem, hogy erősödik e a csík, és hát igen :) úgyhogy nagyon boldog karácsonyunk van!! :) ilyet kívánok mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!