Ha valaki nem akart teherbe esni, de már késő. milyen módok vannak a terhesség megszüntetésre?
A második válaszolónak üzenem, hogy ne vicceljen már, ez nem egy kismamáknak szóló honlap, itt bármit lehet kérdezni. ha nem tetszik neki a kérdés, akkor ne válaszoljon rá.
Egy kismama
Szia!
Nem,nincs forgalomba ilyen gyógyszer.
Létezik,de nálunk szerencsére nincs és nem is volt engedélyezve,külföldön pedig betiltották.Pont azért,mert a felelőtlen fiatalok az életüket kockáztatták az orvosi felügyelet nélküli alkalmazásával,többen elvéreztek tőle.
Ha teherbe estél,és nem tudod megtartani,akkor nem marad más,csak az abortusz.
Nagyon fiatal vagy?Nem számíthatsz segítségre a szüleidtől?
Hogy őszinte legyek,én azért ezeket a dolgokat nem nagyon értem meg.Aki annyira felnőtt,hogy nemi életet él,az legyen annyira is az,hogy felelősen gondolkodjon a fogamzásgátlásról.Már szinte mindenhol van tinédzserambulancia,ahol bármilyen kérdésre választ kaphatnak a fiatalok,és orvosi ellenőrzés mellett biztonságosan védekezhetnek.
Remélem megoldódik a problémád,és felelősebben viselkedsz ezután,üdv
Elmondanam,h az elozo terhessegem fogamzasgatlo szedese kozben tortent,nagyon sok oltast/sargalaz,hepatitis,tifusz/kaptam,es nem tarthattam meg.Tehat attol mert valaki vedekezik,nem biztos,h nem jon ossze a baba.
Viszont En sem tudom ilyen gyogyszerrol nalunk,csak az a 72 oras tabletta van,de szerintem menj el az orvosodhoz,es O segiteni fog mindenben,ha megis ugy dontesz,h megtartod abban is,es ha nem szeretned akarmiert is akkor abban is.
17 hetes kismama
Előző válaszolónak!
elmondanám,hogy a tabletta melletti terhesség elég ritka,és többnyire a nem rendszeres szedés következménye.
Persze elő fordulhat normál esetben is.
De talán mégis csak jobb védekezni,ha nem akarunk babát,mint abortuszra járni.
A védekezéssel is lehet baleset,de talán sokkal több az esélye,ha nem foglalkozunk ezzel sehogysem.
És talán nem is kellene ezt a felelőtlen magatartást sugallni a fiataloknak.
szüld meg én meg felnevelem!
egy nő, akinek nem jön össze a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!