Norcolut mellett teherbeesés lehetséges? Megemelkedett a
hőm, ezt is a gyógyszer okozza?
Első vagyok, nekem anélkül felírtra a a Clostyt, hogy megjött volna. Tegnap voltam UH-n, kb 6 hetes vagyok, 5 mm. és egy dobogó szívcső :) Első Clostys hónapom volt, és végig figyelt UH-val. Én tényleg szívől tudom ajánlani :)
2011. dec. 20. 10:25
12/17 anonim válasza:
Szia! Mikor én feltettem hasonló kérdést különböző fórumokon, mindenki le akarta szedni a fejem, hogy azt nem azért kapjuk. Kicsit jobban utánaolvastam, átnéztem dolgokat. Rájöttem, hogy attól függ... Nekem Totál pontos 28 napos ciklus mellett sárgatest elégtelenséggel nem sikerült teherbe esni, vagy mikor igen, akkor megtartani a babát. Mikor a leleteimmel és az elméletemmel elmentem a nődokihoz, ő Norcolutot írt fel. Azt mondta, ha két hónapon belül nem leszek terhes ettől, akkor átjárhatósági, stb, műtét, megnézik mi van. Na akkor kaptam ám a hideget, hogy nem azért adják ezt a gyógyszert. Igen, alapvetően nem, de az adagoláson is múlik minden. A lényeg, hogy a második hónapban nem is nagyon próbálkoztunk már. Aztán fenn maradt a hőm, és nem jött meg a mensim. Ma kezdtem a 36. hetet, és a fiam itt rugdos a pocakomban. Szóval ennyit a Norcolutról... :)))
2011. dec. 22. 11:29
13/17 A kérdező kommentje:
Szia Kedves Utolsó válaszoló!
Nagyon gratulálok neked:)))) Úgy örülök, hogy neked sikerült:)
Nem tudom milyen megfontolásból, mert nem kérdeztem a dokit, de nekem napi egyet írt a Norcolutból, így szedem.
Kedves kérdező. Én is csatlakoznék az utolsó válaszolóhoz. Nekem is pontos ciklus mellett írta fel az orvosom a norcolutot. Én 7 napig napi 1 szemet szedtem és nem is jött meg. Pedig csak 7 napi szedtem. Nekem írt fel még clostibegyt-et is de arra már nem volt szükségem, hiszen azt a menstruáció után kellett volna kezdenem, de már a norcolut után sem jött meg. Ma 21. hetemet töltöm, és itt motoszkál a kisfiam a pocakomban. Én is csak azt tudom erősíteni, hogy lehetséges a norcolut mellett teherbe esni. :)
2011. dec. 22. 18:36
15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon gratulálok neked is:)))) Boldog karácsonyt!!
16/17 anonim válasza:
/ A 36 hetes vagyok :) /
Nekem azt hiszem, napi 2 szemet kellett bevennem a 15. naptól 10 napig. Ezért is írtam, hogy én már észrevettem, mindig minden az adagoláson (is) múlik :) És mi tényleg nem bíztunk már benne, csak mikor meg kellett volna jönnie, akkor lett gyanús pár dolog, és rákattantam egy estére a netre, majd összeszedtem minden bátorságom és teszteltem :) Pedig előtte nagyon sok dolgon túlmentünk, egy évig próbálkoztunk, aztán volt két vetélésem, mindenféle orvos látott, nézett endokrinológus is, rengeteg vérvétel, kivizsgálás.De a végén "Ez lett belőle" :)
2011. dec. 27. 14:08
17/17 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem vérzésmeghozásra irtak fel 10 napig 2x1-et és utólag kiderült, hogy amikor elkezdtem, elötte 1-2 nappal fogantam. Nekem azt mondta a dokim, hogy nagy szerencse hogy megmaradt a baba, hogy "nagyon kapaszkodott" mert elvileg a Norcolut elsodorta volna. Nagyon örülök, de büntudatom van, hogy majdnem megöltem a babámat :(
(teszteltem én, de akkor még nem mutatta ki a teszt)
SZerintetek károsíthatja a magzatot? (a dokim szerint nem)
2012. márc. 9. 17:59
Kapcsolódó kérdések: