Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Maximum...

Mikor teszteljek? Maximum szerdán kéne megjöjjön, de akár már ma is lehet a napja? Tüneteim leírtam?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 12 dpo-n kb. Sajna most nem tudom pontosan, mert spontán peteérésem volt. De maximum szerdára nem várom, de akár már ma is jöhetne. Tüneteim:

Szinte az együttlét óta hihetetlen mód fel vagyok fújódva és ég a gyomrom szinte mindentől. Majd a peteérésem után 7 nappal nagyon erős ragacsos nyúlós folyásom volt, de csak naponta egyszer és reggel. Ez a dpo8 on sárgás barnás volt(olyan mint mensi előtt ha megjön). Másnap nagyon erős petefészek fájdalmam volt kb 10 percig és utána furcsa érzésem volt egész nap a méhemben nem tudom ezt leírni, mintha izomlázam lett volna ott, nem tudom. Ez csütörtökön volt. Azóta hihetetlen fáradság érzetem van és alattomosan állandó éhségérzetem. Nem az az éhen halok mindjárt, de ha eszem rá fél órára már korog a gyomrom és ennem kell valamit. Mintha hamarabb "felhasználnám" a bevitt kaját. Hihetetlen mód székrekedésem van. És a mellbimbóim belilultak, de nem fájnak csak egy hete viszketnek.

Folyásom a pecsételés óta semmi, se nedves érzés, se vizes.. Viszont ma reggel éreztem a mensi előtti tipikus "hasfájást", hogy hasmenésem lesz(nem volt semmi csak az érzés).

2009. máj. 18. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tesztelj
2009. máj. 18. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sajnálod rá azt a kis pénzt akkor tesztelj reggel!Én a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem halvány 3-at.Nagyon drukkolok!
2009. máj. 18. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok.+-at!!!!
2009. máj. 18. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Van otthon medilabom, csak egyenlőre még gyáva voltam ellőni.

Másnál is voltak esetleg mensi jellegű dolgok a nemvárt előtt? Nekem a furcsa, hogy nincs foláysom, no meg a migrénem se jön.:) Csak ez a hülye görcs(bár sokkal gyengébb).

2009. máj. 18. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem semmi tünetem az éhségen kívül, a 34. ciklusnapon vagyok, és (sajnos) negatívat teszteltem... a hasam sem fáj, pedig mensi előtt "bele szoktam halni". nekem eddig mindig megjött, szerintem várj még. ha baba van, akkor nem fog elmúlni onnan :)
2009. máj. 18. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nagyon drukkolok, hogy mutatkozzon a picid.:)

2009. máj. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!