Lehet, h jön a 2. pocak lakóm? Bőv. Lent
Minden hónap 10-e körül jött meg eddig.Múlt hónapban már 5-én meg jött,most meg még semmi.Iszonyat gyorsan változik a hangulatom,tegnap 20 percenként jártam pisilni,és olyan érzésem van minden percben,mintha meg akarna jönni.Tegnap előtt csináltam tesztet,negatív lett:(
A kis fiam júliusban lesz 3 éves:)
A férjemmel már tegnap össze kaptunk,ha terhes vagyok ő azt akarja,h el vetessem.De én nem szeretném!!!!( ő 32 éves én 22) Annyira szeretném a kistesót!
Egy baba vállalása mind2 félé döntése.
Ha gyereket szülsz, akármilyen aranyos is, de a te fizetésed megint kiesne és a férjed lehet nem tudna titeket úgy eltartani ahogy szeretné :( Ettől függetlenül, ha terhes vagy és beszélnél vele újra, meghallgatva a félelmeit, lehet tudnátok megoldást találni. (és akkor ő is tudna örülni a tesónak)
Szerintem tesztelj egy pár nap múlva is, vagy egy másik fajtával.
Lehet, hogy most csak megzavarodott a ciklusod, hisz már múlt hónapban sem akkor jött meg amikor szokott. Tegnap előtt 15-e volt, tehát már 10 napja késett, de a teszt negatív, ilyenkor pedig már mindig ki szokta mutatni, ha baba van. Vagy pedig nagyon eltolódott a peteérésed, azért nem is jött meg eddig, és akkor még az is lehet, hogy terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja, de mindenesetre elég furcsa.
A másik részéhez nem tudok mit hozzászólni. A gyermeket mindkettőtöknek akarni kell. De először is legyen biztos a terhesség, és utána lehet erről "vitázni". Lehet, hogy a férjednek is megváltozik majd a véleménye, és majd másképp áll hozzá.
szia!
Nekem nincs tapasztalatom gyermekszülés terén, én is 22 éves vagyok, viszont valami megdöbbentett. Azt írod, a pároddal összekaptatok, mert hát ő azt akarja h vetesd el ha terhes vagy....Miért? Nem értem...ha szeretitek egymást?akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!