Legyetek szívesek véleményezni. Mit gondoltok? Mi lehet a háttérben?
Ma kellene megjönnie a most még vártnak. Múlt hónapban hagytam abba a gyógyszert, mert babát szeretnék. Ez lenne az első gyógyszermentes menszim. (hozzáteszem, hogy eddig mindig óraműpontossággal jött meg.)
Most mindenem másnak érzem, mint az elmúlt hónapokban. Kb. két hete sokat fáj a fejem, derékfájdalmak, illetve alhasi szurkálásaim vannak, a melleim meg iszonyatosan fájnak. Soha egy menszimnél sem volt még cicifájdalmam, most meg még a felsők érintése is idegesít. Ezeket foghatom az időre, idegállapotra, mensi jelére, bármire........ de normális az, hogy a mensi napján sok, hófehér krémes folyásom van. Ilyet nem nagyon tapasztaltam még, és nem tudom mire véljem.
Esetleg borult a ciklusom, vagy akár baba is lehet a dologban? Merthát (lehet felelőtlenül) a kiírt peteérésem környékétől megszakítással védekezünk, és hát tudom, hogy akár így is lehet babó, aminek nagyon örülnénk, csakhát még várni szerettünk volna, hogy minden rendben legyen.
Köszönöm a válaszokat.
Lehetséges a babóca!Sok mindenkinek ezek voltak az első tünetek.
De,hogy erősítsem a kivételeket, én is ezekkel küszködtem, és sajnos baba nem volt.
Egyébként,ha babát szeretnél,akkor nem gond ha nem tartasz szünetet a gyógyszer után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!