Féljek, vagy nem lesz baj? Ma reggel lett egy pozitív tesztem, de megijesztettek! A napokban is írtam már itt, valószínű, hogy megéreztem a beágyazódást, két hét késés, sűrű pisilés, és ma reggel végre egy pozitív teszt!
De viszont!Múlt hónapban ugyanez volt:sűrű pisilés,tünetek,de akkor két hét késés után nagyon erős görcsök és vérzés közepette meg is jött,sajnos.Most így visszagondolva valószínű,hogy akkor elment a baba.
De ma az ügyeleten egy doki nő azt mondta,hogy miután akkor spontán vetélésem volt,ezért nagyon nagy felelőtlenség,hogy ismét próbálkoztunk!És hogy lehet,hogy ha nem tisztultam ki rendesen,akkor problémák lesznek most ezzel a terhességgel..:(
De akkor nemtudtam,hogy az mi volt,csak most így visszagondolva tudom!Tényleg felelőtlenség volt?Hiszen sok nő,aki nem figyeli a szervezetét,sokszor nem is tudja,hogy spontán a menszesszel elmegy egy magzat!Most tényleg valószínű,hogy ezzel a babával baj lesz?Szerintetek baj,hogy nem vártam?
3. válaszoló vagyok: Ne felejtsd el, akkor is lehet baj, ha már fél éve készültél volna a terhességre. Azért ez nem ilyen könnyen "kiszámítható".
Próbálj meg arra koncentrálni, hogy tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy ha a baba megfogant, akkor azt mindenfajta külső segítséggel támogasd!
Azt hiszed, hogy régen UH gépek, különböző vizsgálatok nélkül kitotózták, hogy mikor lehet, még ha el is ment a baba.
Biztos vagy te abban, hogy elment a baba? Én nem lennék annyira...
Novemberben hasonló esetem volt, de nem késett a mens.-m, teszteltem pozitívat csupán halványat, de 2x is, s minden addig nem igen tapasztalt tüneteim is voltak, magas hővel. Rendes mens. volt de nagy kezdeti görccsel.
Orvos azt mondta, h nem tudja, de valószínű felszívódhatott... Aztán nem is foglalkoztak tovább az üggyel.
Persze aggódj, de ne vidd túlzásba!
Most pedig én is ott tartok, hogy barnáztam, meg volt 2 cisztám, ami miatt rövidke volt a menzeszem, s meghozták újra Norcoluttal, s most elvileg védekeznünk kellett (volna). Clostilbegytet is kaptam, hogy a peteérésem helyreálljon, úgyhogy az én (mi) felelősségünkre próbálkoztunk.
Ma kaptam arra választ, hogy barnázás ellenére a Meddőségiben nem tiltották a teherbeesést valakinek...
Bízd magad a természetre! S támogasd minden oldalról, amit csak lehet.
A lelkedet pedig azzal, hogy én ugyanígy jártam...
Ne félj!
Szia!
nekem is volt egy spontán vetélésem és a doki megnézett utána és kitisztultam de nem mondta hogy várjunk ja és nekem is iszonyú görcsöm volt és hányinger +szédülés:(
Én sem tudtam hogy az csak hívtuk a dokit és ő mondta hogy az lehetett :(
de ne aggódj nem lesz semmi baj :)gyönyörű egészséges kis babid lesz:D
inkább légy boldog és ne hallgass az idegesítőkre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!