Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem védekeztünk semmivel!...

Nem védekeztünk semmivel! Előtte nap alaposan megmostam a péniszem. Ő szűz volt meg én is. Kb 10 percig csináltuk. Mennyi az esély a gyerekre?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 15:40
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Tényleg, hány éves vagy? Szerintem a mosakodás egy alap dolog. Miért, azelőtt nem mostad meg? Vagy azután? Az idő nem számít. Az előváladék is tartalmaz spermiumot, tehát attól is teherbe eshet, bár ha havi után jár két nappal akkor nem 80%. Peteérés általában a 14-18. nap van, de előtte és utána lévő 3 nap is necces. A spermium 48 óráig marad életben a hüvelyben, 24 óra alatt termékenyül meg, és napokon belülbe is ágyazódik. Eseményutáni tablettát azért vegyetek, nőgyőgyász ad receptet, 5100 forintért vettem a multkor.
2009. máj. 17. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
en is 14 vagyok de mielott megtettuk utana neztem rengeteg helyen hogy mitol eshetek teherbe meg minden.....
2009. máj. 17. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég felelőtlenek vagytok mindketten. 14 évesek, ömlik az információ mindenhonnan, viszonylag olcsó az óvszer, és akkor te megmosod kétnaponta a farkadat... Usgyi esemény utániért, te pedig kísérd el a barátnődet, ha már ilyen buta vagy. És kérd meg szépen a nőgyógyászt, hogy világosítson fel arról, hogy kell védekezni. Mert az esemény utáni nem rendszeres fogamzásgátlásra való, hanem kizárólag vészhelyzetben.
2009. máj. 17. 15:57
 14/18 A kérdező kommentje:
aki itt jár vegyen fel msn-re!!! eggyeske@citromail.hu előre is köszi
2009. máj. 17. 16:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak gratulálni tudok nektek!Büszkék lehettek magatokra!Remélem azért minden nap megmosod!?Védekezési dolgokról nem hallottatok?Miért kell ilyen felelőtlennek lenni én ezt nem értem meg!A mai világban már annyi mindennel lehet védekezni és a mai fiatalok szinte ismerik mindet!Vagy mégis vannak kivételek?
2009. máj. 17. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és tényleg nem kamu ez a kérdés?????
2009. máj. 17. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 évesen ennyit tudsz a szexről, akkor miért is akarod csinálni? Szerintem olvass el egy-két könyvet, neten is tudsz információkat gyűjteni a védekezéssel kapcsolatban! De először agyilag meg kell érni a szexre, utána kellene csak nekiállni a gyakorlatnak! Az óvszerről még nem hallottál? Mert azért ennyi idősen már tudnod kellene, hogy mire való! Kicsit el vagyok képedve, hogy ennyi idősen már dugni akartok! Ráadásul úgy, hogy fogalmatok nincs róla! Ha terhes lesz a barátnőd, akkor mi lesz?
2009. máj. 17. 16:46
 18/18 anonim válasza:

Hogy mennyi az esélye?

50%...vagy igen, vagy nem! :D

2009. nov. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!