Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kívánt terhességet be...

Nem kívánt terhességet be lehet képzelni?

Figyelt kérdés

2-3 hónapja voltam együtt a barátommal orálisan, és mind a ketten meztelenek voltunk. És lehet hogy az ondó a szeméremdombomra folyt. Azóta meg jött rendesen, de félek mert néha hányingerem van és a hasam is puffadt,és bekékzelem hogy nő a hasam. Vettem 2 tesztet mind a kettő negatív lett, de félek mivan ha nem tutta ki?

Nyugtassatok meg kérlek! Ez álterhesség lehet? Vagy mi a baj?

2011. dec. 14. 15:01
1 2
 11/19 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Bocsi az offért, de vizuális fajta vagyok : próbálom nem magam elé képzelni azt a pózt, amikor orális szex közben az ondó a szeméremdombod közelébe jut! :D

Felérhet egy akrobata mutatvánnyal! :D

Amúgy szerintem sem vagy terhes, talán kicsit vissza kéne venni a kalóriákból, ha hízol. :-)

2011. dec. 14. 16:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok de a hasamnak olyan furcsa alakja van.:-/ vagyis lett.
2011. dec. 14. 16:40
 13/19 Manka68 ***** válasza:

Mit értesz furcsa alatt?

Kilóra ugyanannyi vagy, mint régebben?

Kemény a hasad vagy puha?

Mikor teszteltél?

Mikor volt a az ominózus alkalom, és mikor jött meg a mensesed?

2011. dec. 14. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
NEM VAGY TERHES! Ilyen kérdéseket te jó ég!
2011. dec. 14. 17:00
 15/19 anonim válasza:
Ne aggódj! 100% hogy az idegtől van hányingered. Nem lehetsz terhes, ne stresszelj emiatt. Nyugodj meg, és jobban leszel.
2011. dec. 14. 19:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom:-)
2011. dec. 14. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is most pont ugyan igy vagyok október 15-én voltunk együtt de gumit használtunk... azóta elhagyott... totál be vagyok parázva pedig kétszer is megjött rendesen... én is puffadok stb stb. s totál ideges vagyok.... hmm remélem csak beképzeljük:)
2011. dec. 15. 20:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem :))
2011. dec. 16. 07:19
 19/19 anonim válasza:
Csak akkor van -még úgy is nagyon kicsi,pár ezrelék- esély a terhességre,ha ami lecsurgott azt magadba dörzsölted... NYUGI!!!
2011. dec. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!